googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Το πρόγραμμα UAV "Αρχύτας" και οι αναρχομπαχαλάκηδες

 



Οι σχολές Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών, τόσο του ΑΠΘ, όσο και του ΕΜΠ δεν έχουν να ζηλέψουν σε ΤΙΠΟΤΑ αντίστοιχες σχολές μεγάλων πανεπιστημίων του Εξωτερικού, πέρα από το γεγονός ότι τα ερευνητικά κονδύλια που εξασφαλίζουν είναι μάλλον περιορισμένα, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Εξωτερικού.
Προσωπικά, ως μεταπτυχιακός φοιτητής στις ΗΠΑ είχα πάρει μαζί με τον καθηγητή μου $500.000 (σε σημερινές τιμές) για συγκεκριμένη έρευνα που καταθέσαμε, ποσό ανήκουστο για κάποιο εργαστήριο στη χώρα μας.
Παρόλες τις οικονομικές και νομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καθηγητές και οι μεταπτυχιακοί μας φοιτητές, παράγουν πραγματικά σημαντικό Έργο, προϊόν του οποίου είναι και το πρόγραμμα UAV "Αρχύτας", που θα υλοποιηθεί από την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία.
Όμως, κάποια παιδόπουλα που αυτοπροσδιορίζονται ως "Συλ. φοιτητών Ηλ-Μηχ" (και φυσικα ΔΕΝ είναι, γιατί ποτέ το Πολυτεχνείο δεν είχε τέτοιους ιδεοληπτικούς και ακαμάτηδες κεφτέδες©), επέλεξαν να ασκήσουν τρομοκρατία, τραμπουκισμό και βία, απειλώντας τους καθηγητές και τον κοσμήτορα του ΑΠΘ για το ερευνητικό αυτό πρόγραμμα.
Περιμένω ΑΥΡΙΟ, από τον Π/Θ και τον κ. Θεοδωρικάκο να χαρακτηρίσουν το πρόγραμμα ως "Πρόγραμμα Εθνικής Ασφαλείας", να το περιφρουρήσουν από τυχόν βανδαλισμούς που θα επιχειρήσουν αυτά τα περιτρίμματα και να εξαντλήσουν ΟΛΗ την αυστηρότητα του Νόμου σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να το σαμποτάρει με κάθε τρόπο.
Βλέπετε, κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ πρόκειται μόνο για άτομα που διακατέχονται από κάθε λογής περιθωριακές αντιλήψεις, αλλά και καθοδηγητές που χρηματίζονται από κέντρα εχθρικά προς την ίδια μας την Εθνική Κυριαρχία και ο νοών, νοείτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: