googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Γι’ αυτούς τους λόγους δεν πρέπει να εκλεγεί ο νέος “εκλεκτός” του Αβέρωφ: Θα τεθεί σε κίνδυνο η κρατική υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας

 

Νίκος Χριστοδουλίδης, η σίγουρη επιλογή

Η σύμπραξη του ΔΥΣΑΚΕΛ που επιχειρείται μετά την αποτυχία του Αβέρωφ Νεοφύτου στον α΄ γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, πριμοδοτώντας την εκλογή του Ανδρέα Μαυρογιάννη στον β΄γύρο, θα θέσει σε κίνδυνο την κρατική υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας (Κ.Δ.).

Ο Μαυρογιάννης έχει ταυτισθεί  με τις προτάσεις Γκουτέρες, όταν ο αναξιόπιστος και αφερέγγυος παγκόσμιος οργανισμός έσυρε  στις παράνομες και άκυρες πενταμερείς Διασκέψεις της Γενεύης το 2017 στην σανίδα του Προκρούστη την Κ.Δ.

Οι εν λόγω προτάσεις αποσκοπούσαν στην  κατάλυση της κρατικής υπόστασης της Κύπρου με την παράδοσή της στην λεγόμενη ισότιμη Τουρκική συγκυριαρχία.

Ειδικότερα η Κύπρος θα τεμαχίζονταν σε δύο κράτη στο κατεχόμενο-τουρκικό [βορράς] και το νύν ελεύθερο-Ελληνικό [Νότος].

Επιπροσθέτως με τις πρόνοιες των σχεδίων ΑΝΑΝ  οι οποίες ουδέποτε έφυγαν από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων προβλέπεται και το τρίτο υπερκείμενο κράτος [συντονιστής] στο οποίο ασκούν πλήρη κυριαρχία οι Ευρωατλαντικές συμμαχίες των ισχυρών και  θα έχουν θεσμικά την  ουσιαστική διακυβέρνηση όλης της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα: https://hellasjournal.com/2023/02/gi-aftous-tous-logous-den-prepi-na-eklegi-o-neos-eklektos-tou-averof-tha-tethi-se-kindino-i-kratiki-ipostasi-tis-kipriakis-dimokratias/

Δεν υπάρχουν σχόλια: