googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Καρδάμαινα: Μια πλατεία, 2 συντριβάνια και περισσή ανικανότητα...

Η πλατεία πριν την ανάπλαση
Ο λογαριασμός για τους δημότες και ο "εξαίρετος" μελετητής δημοτικό μυστικό
Η πλατεία στην αρχή της περσινής τουριστικής περιόδου...
Στις αντιδράσεις των επιχειρηματιών ο δήμαρχος δήλωνε ότι η κατασκευή θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι το περσινό Πάσχα.
Η πλατεία στο τέλος της περσινής τουριστικής περιόδου...Το χάλι της πλατείας εμφανές. Το πλήγμα και η δυσφήμιση της τουριστικής Καρδάμαινας, αφήνει αδιάφορη την δημοτική αρχή. Μπορεί να μην κατάφερε να ολοκληρώσει 1 συντριβάνι όμως έβαλε μπροστά για το δεύτερο.
Η πλατεία την φετινή τουριστική περίοδο...Εργασίες σε εξέλιξη. το μεγαλύτερο μέρος της πλατείας έχει δεσμευτεί από τα ογκώδη και ακαλαίσθητα συντριβάνια. Η πιθανότερη χρήση τους, όταν λειτουργήσουν, είναι δημόσια ουρητήρια για τους μεθυσμένους Εγγλέζους.
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι:

  • Η αδυναμία της δημοτικής αρχής να σχεδιάσει και να εκτελέσει ένα χαμηλής τεχνογνωσία δημοτικό έργο είναι εμφανής.
  • Η αναγκαιότητα τοποθέτησης στην πλατεία 2 ογκωδών κατασκευών, που κρύβουν τη θέα προς τη θάλασσα, αναζητείται...
  • Η εμπειρία από τη λειτουργία σιντριβανιών στη Κω μας δείχνει ότι λειτουργούν ελάχιστα και όταν λειτουργούν μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης.
  • Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του  έργου δημιουργεί αλγεινή εντύπωση στους χιλιάδες επισκέπτες του χωριού και αποτρέπουν τους πελάτες των μεγάλων μονάδων all-inclusive να βγουν από το ξενοδοχείο τους και να κάνουν τη βόλτα τους.
  • Επιτέλους τα δημοτικά έργα είναι απαραίτητο να έχουν σαφές και τηρούμενο χρονοδιάγραμμα, που θα σέβεται τις ιδιαιτερότητες της εποχιακής λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: