googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Το Άρθρο 7, παρ. 4 της θλιβερής συμφωνίας και τα ψέματα του Τσίπρα!!!


Yiannis Striligas Για το άρθρο 7 της προδοτικής συμφωνίαςΘα επικεντρωθώ μόνο σε ένα άρθρο της θλιβερής συμφωνίας, αφού όλα τα άλλα έχουν επαρκώς αναλυθεί. Κι αναφέρομαι ακριβώς σ’ εκείνο το άρθρο, που επικαλείται ο Τσίπρας και η κλίκα του, για να καταδείξει ότι πέτυχε να άρη τις αλυτρωτικές βλέψεις των βορείων γεινόνων μας, επειδή οι «Μακεδόνες - πολίτες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας», αποδέχονται, τάχα, ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία Μακεδονία. Ουδέν ψευδέστερον τούτου! Ακριβώς το αντίθετο λέει η συμφωνία.
Προσέξτε την ακριβή διατύπωση του σχετικού άρθρου:
Άρθρο 7, παρ. 4
«Το Δεύτερο Μέρος σημειώνει ότι η επίσημη γλωσσά του, η Μακεδονική γλώσσα, ανήκει στην ομάδα των Νότιων Σλαβικών γλωσσών. Τα Μέρη σημειώνουν ότι η επίσημη γλώσσα και τα άλλα χαρακτηριστικά του Δεύτερου Μέρους δεν έχουν σχέση με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό...».
Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της απάτης; Δεν λέει ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία Μακεδονία. Με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, λέει, ότι δεν έχουν σχέση. Η διάκριση που τίθεται δεν είναι μεταξύ αρχαίας και νέας Μακεδονίας, ούτε μεταξύ Βόρειας και Νότιας, αλλά μεταξύ Μακεδονίας και Ελλάδας!!! Τόσο όσον αφορά στη γλώσσα, όσο και στην εθνικότητα, στην ιστορία, στην κουλτούρα και στην κληρονομία των Μακεδόνων.
Ουδέποτε οι Σοπιανοί ισχυρίσηκαν ότι έχουν ιστορική ή γλωσσική σχέση με την αρχαία Ελλάδα. Ίσα-ίσα, αυτό που εξ αρχής λένε, είναι ότι υπάρχει διάκριση μεταξύ Μακεδόνων και Ελλήνων.
Ε, αυτό ακριβώς δεχθήκαμε κι εμείς μ’ αυτή την συμφωνία. Ουσιαστικά, τους παραχωρήσαμε μακεδονική εθνικότητα και γλώσσα και, το χειρότερο, αποδεχόμενοι κι εμείς διάκριση μεταξύ Μακεδόνων και Ελλήνων, αποποιούμαστε ουσιαστικά, όχι μόνο της ιστορία μας, αλλά και της κυριότητας των μακεδονικών εδαφών.
Μην κολλάμε στους ψευδείς διαχωρισμούς παλαιάς και νέας Μακεδονίας. Με βάση την υπογραφήσα συμφωνία, μακεδονικό κράτος είναι μόνο ένα. Κι αυτο είναι Σλαβικό!
Όσοι παρακολουθήσατε σήμερα την τελετή στις Πρέσπες, θα ακούσατε φυσικά και τον Ζάεφ να λέει επί λέξει:
«Η ευρωπαϊκή αντίληψη αποτελεί δημοκρατική έκφραση. Οι Έλληνες, οι Μακεδόνες, οι Ευρωπαίοι, είναι πιο ισχυροί απέναντι στην ξενοφοβία...».

Αντιλαμβάνεστε τι μας λέει ο Ζάεφ, ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, όλοι τους; Ότι εμείς είμαστε Έλληνες κι εκείνοι Μακεδόνες.
Μόλις σήμερα άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως! Πολύ σύντομα θα δείτε και τα πρώτα αποτελέσματα της οδυνηρής συμφωνίας. Προσυμφωνημένα είναι όλα.
Αμέσως θα αρχίσουν να ξεφυτρώνουν «μακεδονικά» Σωματεία. Στην Θεσσαλονίκη, στην Πέλλα, στην Καστορια... Παντού! Το «Ουράνιο Τόξο», οι κάθε λογίς Βοσκόπουλοι και οι παροατρεχάμενοί τους θα αναλάβουν αμέσως δράση. Και δεν θα μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα...
Έως πρότινος, ο Άρειος Πάγος απέρριπτε τα αιτήματά τους για ίδρυση εθνοτικών σωματείων, με το αιτιολογικό ότι δεν υφίσταται ούτε μακεδονικό έθνος, ούτε μακεδονική γλώσσα. Τώρα όμως; Αφού τους αναγνωρίσαμε και γλώσσα και εθνότητα.
Να δείτε τι έχει να γίνει αύριο. Πόσο χρήμα θα πέσει, πόσες εξαγορές, πόσοι Έλληνες πολίτες θα πουλήσουν την ψυχή τους στον Διάβολο για μερικά Σορο-δολάρια και θα αυτοπροσδιοριστούν ως «Μακεδόνες».
Κι αυτό θα είναι το πρώτο βήμα. Τα χειρότερα έπονται...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: