googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Αποδίδει καρπούς η στρατηγική Μητσοτάκη! Αυτοδυναμία ΝΔ αν είχαμε τώρα εκλογές...

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκου Μητσοτάκη
Σε περιδίνηση βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, καθώς βλέπει πως οι πολιτικές του στο Σκοπιανό, την Οικονομία και οι υποσχέσεις του για βελτίωση της οικονομικής κατάστασης πολιτών, αλλά και η υπονόμευση της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής με την περιβόητη υπόθεση Novartis έπεσαν στο κενό.
Οκτώ μήνες μετά την αντεπίθεσή του, η διαφορά με τη ΝΔ αντί να μειώνεται, αυξάνεται, αντί οι πολίτες να αισθάνονται πιο σίγουροι για το αύριο, νιώθουν περισσότερο ανασφαλείς και για πρώτη φορά υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ γίνονται αποδέκτες αποδοκιμασιών για την πολιτική τους.
Στην Πειραιώς εκτιμούν- βάσιμα πια- πως, η στρατηγική της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη που ξεκίνησε με την αλλαγή πολιτικής στο Σκοπιανό αποδίδει.
Ήταν τότε που ο Αλέξης Τσίπρας έστηνε παγίδα στον αντίπαλό του για να δημιουργήσει εσωκομματικά προβλήματα στη ΝΔ, αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως έπεσε μέσα στην ίδια την παγίδα του.
Η δεύτερη κίνηση του κ. Μητσοτάκη ήταν η παρουσίαση ενός ρεαλιστικού οικονομικού προγράμματος για έξοδο από την κρίση, που όλο και περισσότερο συζητείται από τους πολίτες. Στην πρόσφατη συνάντησή του, μάλιστα, με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών κ. Σόλτς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε τις βασικές αρχές της πολιτικής του για το «μεγάλο αναπτυξιακό άλμα».
Για το πως μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει πολλές καλοπληρωμένες θέσεις απασχόλησης, να επιστρέψουν πίσω τα νέα παιδιά, τα οποία έφυγαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στα χρόνια της κρίσης, για το πως μια διαφορετική φορολογική πολιτική, με μειωμένους φόρους και μειωμένες εισφορές, θα βελτιώσει το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων.
«Η ΝΔ θα είχε 167 βουλευτές»
Στη ΝΔ επισημαίνουν πως η κυβέρνηση καταρρέει, όχι γιατί φεύγουν βουλευτές της, αλλά γιατί δεν έχει όραμα για το αύριο, δεν μπορεί να προκαλέσει αναπτυξιακό άλμα, δεν μπορεί να φέρει οικονομικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών, ενώ αντίθετα το μόνο που κατέχει καλά, είναι τα λόγια.
«Είναι μόνο λόγια, λόγια, λόγια» επισημαίνει στέλεχος της Πειραιώς που είναι κοντά στον κ. Μητσοτάκη και που εκτιμά πως «αν γίνονταν σήμερα εκλογές, η ΝΔ θα έπαιρνε αυτοδυναμία με 167 βουλευτές».
Διαβάστε περισσότερα: 
https://thecaller.gr/politiki/mitsotakis-apodidi-karpous-stratigiki-autodinamia-nd-an-ixame-ekloges/

Δεν υπάρχουν σχόλια: