googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τραμπουκισμοί παντού από του συριζαίους. Ρινγκ το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής . Κατήγγειλε τον Τσουκαλά ο Σγουρός.

Έπεσε ξύλο στην αποψινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής . Το Περιφερειακό Συμβούλιο μετατράπηκε σε ρινγκ , με πρωτοφανείς καταστάσεις μα εξελίσσονται στον χώρο της συνεδρίασης.
Αιτία και αφορμή οι χυδαίες ύβρεις κατά του Περιφερειάρχη κ. Σγουρού και των μελών του συνδυασμού του , από μια μικρή ομάδα – περίπου είκοσι ατόμων – που αντιτίθεντο στην έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του « Λαιμού» της Βουλιαγμένης , οι οποίες κορυφώθηκαν με την έναρξη της σχετικής ψηφοφορίας Στην αήθη συμπεριφορά των ατόμων αυτών αντέδρασε αρχικά ο Δ/ντης της Περιφέρειας Αττικής , κ. Πασβαντίδης , που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει θύμα προπηλακισμών .
Άμεση ήταν η παρέμβαση του κ. Σγουρού , ο οποίος κατήγγειλε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο , Δημήτρη Τσουκαλά ως ηθικά και πολιτικά υπεύθυνο για ότι συνέβαινε . « Να τους χαίρεσαι» είπε ο Περιφερειάρχης στον κ. Τσουκαλά , ο οποίος του ανταπάντησε με συκοφαντικό χαρακτηρισμό που είχε ως συνέπεια να ρίξει « λάδι στη φωτιά» και η ένταση να επεκταθεί και στα έδρανα των Περιφερειακών Συμβούλων.
Για αρκετή ώρα επικρατούσε κομφούζιο με περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας και του ΣΥΡΙΖΑ « σφιχταγκαλιασμένους» και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποσωβηθούν τα ακόμη πολύ χειρότερα .
Τελικά η ΜΠΕ εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
Υ.Γ. : Τελικά οι συριζαίοι κάνουν τα πάντα για να μη γίνει τίποτα και να εξαθλιωθεί η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: