googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο Γερμανός εμπειρογνωμόνας Bernd Biederman, δήλωσε «Η κατάρριψη του μαλαισιανού Boeing στις 17 Ιουλίου στην Ανατολική Ουκρανία δεν θα μπορούσε να γίνει από πύραυλο εδάφους-αέρος".

Pieces of the Boeing 777 have tiny holes suggesting small pieces of shrapnel entered the aircraft externally
Ουκρανός πιλότος ενός εκ των δύο Su-25 τα οποία ακολουθούσαν το μοιραίο Boeing 777 παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ με το πολυβόλο του μαχητικού το επιβατικό αεροσκάφος. Είναι το μαχητικό που παρουσίασε μεσω δορυφορικών εικόνων το ρωσικό Γενικό Επιτελείο όταν και έδωσε στο φως της δημοσιότητας αδιάσειστα στοιχεία για το τι συνέβει κατά την διάρκεια της κατάρριψή του.
Την αποκάλυψη έκανε η γερμανική εφημερίδα Wahrheit fuer Deutschland και ήδη εχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς "έσπασε" την γραμμή των υπόλοιπων mainstream δυτικών ΜΜΕ που προσπαθούν χωρίς στοιχέια και αποδείξεις να ενοχοποιήσουν την Ρωσία, δια των επαναλαμβανόμενων δηλώσεων των ΗΠΑ ότι βρίσκεται πίσω από την κατάρριψη.
........Είναι φανερό ακόμα και για έναν άσχετο ότι οι τρύπες αυτές μοιάζουν με εκείνες που προκαλεί ένα πολυβόλο. Εάν το πάμε παραπέρα τέτοιο είδος ζημιάς στο μέταλο συντριφθέντων αεροπλάνων δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ".
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%B3%CF%8E-%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C-boeing

Δεν υπάρχουν σχόλια: