googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ντροπή, τα θολοκομμούνια της ΔΗΜΑΡ παραμένουν στα πόστα τους.



Φαίνεται ότι δεν κυβερνάει μόνο το ΠΑΣΟΚ του 8% του Ε.Βενιζέλου αλλά και η ΔΗΜΑΡ η οποία αν και έχει φύγει από την κυβέρνηση, 36 στελέχη της παραμένουν σε κρατικά πόστα.
................................................
Ανάμεσά τους, ο Γιάννης Τσιάλτας, γεωπόνος και πρώην υπάλληλος του ΕΦΕΤ, που έχει αναλάβει από την πρώτη στιγµή της κυβέρνησης Σαµαρά τον Οργανισµό, όπως και ο Κώστας Μελαχροινός, που παραµένει πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος στα ΕΛ.ΤΑ. Ο Γιώργος Θεοτοκάς, δικηγόρος και υποψήφιος µε τη ∆ΗΜΑΡ στη Χίο, που ασκεί ακόμη τα καθήκοντα του προέδρου στο ΝΑΤ, ο Κώστας Θεοφύλακτος, που είναι πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας, όπως και ο Βασίλης Κωστόπουλος, πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιώσιµης και Αειφόρου Ανάπτυξης.
Ακόµα, ο Θεµιστοκλής Καλπατσόγλου που παραμένει πρόεδρος του Οργανισµού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων, ο Θανάσης Σχίζας στη ΓΑΙΑΟΣΕ και ο Δημήτρης Καλουδιώτης που είναι πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. Επίσης, στο πόστο τους βρίσκονται ακόµα η Ελένη Αλµπάνη, υποδιοικήτρια της 6ης ∆ΥΠΕ Πελοποννήσου, ∆υτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, καθώς και η Αννα Τριχοπούλου, υποδιοικήτρια της 7ης ∆ΥΠΕ Κρήτης.
Την ίδια ώρα, παραμένουν στις θέσεις τους στελέχη της ΔΗΜΑΡ που είχαν τοποθετηθεί σε θέσεις- κλειδιά σε ΔΕΚΟ. Ανάμεσά τους, η Ουρανία Αικατερινάκη- κόρη της Ασημίνας Ξηροτύρη- που είναι αναπληρώτρια διευθύνουσα σύµβουλος στη ∆ΕΗ Α.Ε. Επίσης, ο Γιώργος Λούκος, ανανέωσε τη θητεία του ως καλλιτεχνικός διευθυντής στο Φεστιβάλ Αθηνών, και ο Αρης Καλλιπολίτης είναι ακόµα στο ∆ιοικητικό Συµβούλιο στο ΤΑΙΠΕ∆.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81-%CF%84%CE%BF%CF%851-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AC-36-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B1
ΥΓ: Κύριε Πρωθυπουργέ, αν δε διώξεις όλους τους κομμουνιστές - αριστεριστές και θολοκουλτουριάρηδες από κάθε πόστο διοίκησης του κρατικού μηχανισμού τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Σαμποτάρουν και υπονομεύουν κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: