googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Δεν ξεχνούμε τις δηλώσεις της κ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ…που εξυμνούσε τον Ερντογάν..

Δεν ξεχνούμε τις δηλώσεις της κ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ…που εξυμνούσε τον Ερντογάν..
Στις 9 Μαι. 2012 η τουρκική εφημερίδα Zaman με τον τίτλο «Η υφαλοκρηπίδα να γίνει αιτία συνεργασίας και όχι έντασης» γράφει ότι ένα από τα σημαντικά ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Ρένα Δούρου μίλησε στην Zaman και αναφέρθηκε στο πως βλέπουν τις σχέσεις Τουρκίας –Ελλάδας.Η κ. Δούρου είπε ότι οι δύο γείτονες στις δύο πλευρές του Αιγαίου θα πρέπει να γίνουν συνεταίροι . Ακόμα τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί για την δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών και τόνισε « Το θέμα της υφαλοκρηπίδας θα πρέπει να δημιουργήσει βάση συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας και όχι ένταση».
Aκολουθούν οι κυριότερες δηλώσεις της κας Δούρου και με κόκκοινο η μετάφραση…
“Turkey and Greece need to be partners. They have too much in common to risk a useless confrontation,” Rena Dourou, a member of the Coalition of the Radical Left (SYRIZA), told Today’s Zaman in an exclusive interview .. Η Τουρκία και η Ελλάδα είναι ανάγκη να γίνουν συνέταιροι. Έχουν τόσα πολλά κοινά, για να διακινδυνεύσουν μια άχρηστη σύγκρουση, είπε η Ρένα Δούρου, μέλος του συνασπισμού της ριζοσπαστικής αριστεράς σε αποκλειστική συνέντευξη στη σημερινή Ζαμάν.
Dourou stated that SYRIZA has always been the political force trying to find ways to help create confidence between Turkey and Greece.  Η Δούρου δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα η πολιτική δύναμη που προσπαθούσε να βρει τρόπους, για να βοηθήσει να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Τουρκία και στην Ελλάδα
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.hellasforce.com/blog/den-xechnoume-tis-dilosis-tis-k-dourou-tou-siriza-pou-eximnouse-ton-erntogan/

Δεν υπάρχουν σχόλια: