googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Περί σήραγγας Τεμπονέρα:

Συχωρεμενος ως αποθανων. Αλλα εδω γινονται τριτοκοσμικα πραματα στη καλυτερη περιπτωση. Πρωτον: Αντι να τα μαζεψουνε οι γονεις τους πρωτιστως αφηνανε τα παιδακια τους να παιζουνε ασχημα παιχνιδια και να κλεινουνε! σχολεια. Δευτερον: Σα να μην μας εφτανε αυτη η μαλακυνση τιμαμε και απο πανω οσους η προσφορα τους στην κοινωνικη προοδο και διαφωτισμο ηταν να υπερασπιζονται αυτα τα καμομαθημενα (ημουνα μαθητης εκεινα τα χρονια και θυμαμαι πολυ καλα οτι κινητηριοι μοχλοι-μαθητες καταληψιες ητανε κατα κανονα οι πιο αλητηριοι η απο ψιλοδιαλυμενες οικογενειες μαθητες που ΚΥΡΙΩΣ χαβαλε κανανε που ητανε και της μοδος τοτε). Οι οψιμοι υποστηρικτες ολων αυτων αλλα και αυτοι που λειτουργουν με αυτο το "state of mind" και εκφραζονται απο μεγαλες μαζες του ελληνικου πληθυσμου, ξεκαθαρα πασχουν κατα βαθος ειτε απο μαλακυνση ειτε απο τεμπελια. Επιεικως!
ΥΓ1: Για κουνηστε το κεφαλι σας και σκεφτειτε το: ενας μεγαλος ανθρωπος που θα επρεπε να διαγωγει τα παιδια να προσηλωνονται στα μαθηματα τους και να κοινωνικοποιουνται τηρωντας τους δημοκρατικους θεσμους της ταξης και της οργανωσης, τα υποκινει στο μπαχαλο, εκτος μαθητικων δραστηριοτητων σε αναρχια και κακως εννουμενο χαβαλε. Και απο πανω τα υπιστηριζει κιολα! Εναν τετοιο ανθρωπο αν δεν τον πεις επικινδυνο ιδεοληπτικο με περιεργη κρυμμενη ατζεντα απο πισω, στην καλυτερη περιπτωση να τον πεις ΜΑΛΑΚΑ! Με κεφαλαια γραμματα μαλιστα!
ΥΓ2: Και αυτον τον συχωρεμενο τον τιμουνε κιολας με ονοματοδοσια. Αν το δουμε καλοπροαίρετα, ο ανωθι επιεικης και χαριτωμενος χαρακτηρισμος του ΜΑΛΑΚΑ παει και σε αυτους που τον τιμουνε και σε αυτους που τους ψηφιζουνε απο εδω και στο εξης με αυτα που βλεπουν. Και ειπα επιεικης για να μην γινομαι πονηρος η κακος!
Christos karathanasis

Δεν υπάρχουν σχόλια: