googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Οι αριστεριστές προστατεύουν και αποφυλακίζουν κακοποιούς. Τρόμος και οργή στην κοινωνία

Αποτέλεσμα εικόνας για Παρασκευόπουλου
Στο διάστημα που εφαρμόστηκε ο λεγόμενος νόμος Παρασκευόπουλου, αποφυλακίστηκαν περίπου 3.000 άτομα ανάμεσα στους οποίους και σκληροί κακοποιοί. Οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ έχουν φτιάξει μια άτυπη λίστα με περίπου 150 σκληρούς αλλοδαπούς ληστές, Γεωργιανούς, Αλβανούς και άλλων εθνικοτήτων ενώ υπάρχουν και 50 Έλληνες που έχουν δείξει ιδιαίτερη βιαιότητα στις ενέργειες τους και έχουν αποφυλακιστεί στις αρχές του 2016.
protothema.gr


Νόμος Παρασκευόπουλου. Και δεν έχω δει ούτε έναν από εσάς που τους ψηφίσατε να τον κατακρίνετε. Κι όλα αυτά για να αποφυλακιστεί ο Ξηρός. Πραγματικά δεν ξέρω πως κοιμάστε..

Μετά ΚΑΙ από την χτεσινή ληστεία στο Φάληρο και αφού βέβαια έχουν γίνει ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ σε πολίτες, μερικοί εκ των οποίων κατέληξαν νεκροί, από αποφυλακισμένους με το νόμο Παρασκευόπουλου, σύσσωμη η Βουλή έπρεπε να ζητάει την παραίτηση του, την παραπομπή του στην δικαιοσύνη και την κατάργηση του αισχρού αυτού νόμου που έβγαλε έξω εγκληματίες. Ενώ όλοι όσοι βγήκαν θα έπρεπε να ξαναμπούν να εκτίσουν και το υπόλοιπο της ποινής τους.
Ενας γελοίος μετατρέπει την χώρα σε Κολομβία εδώ και καιρό και οι υπόλοιποι εκεί μέσα σφυρίζουν αδιάφορα.
Οχι απλή ηθική αυτουργία. Αλητεία και μαφιοζιλίκι του χειρίστου οι πράξεις του.
Οι υπόλοιποι που συναινούν διά της σιωπής τους συνεργοί.
Και τελικά πάντα με κάτι τέτοια και τέτοιους την πληρώνει ο κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: