googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Υψηλού επιπέδου Ημερίδα για τον Τουρισμό από ΕΠΑΛ Κω – Έν. Ξενοδόχων & ΙΤΕΠ


Μια εξαιρετικά επίκαιρη, ενδιαφέρουσα, άρτια οργανωμένη και υψηλού επιπέδου ημερίδα με κεντρικό θέμα «Ο τουρισμός και η συμβολή του στην οικονομία» συνδιοργάνωσαν με επιτυχία το ΕΠΑΛ Κω, η Ένωση Ξενοδόχων Κω και το ΙΤΕΠ (Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων) του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος σήμερα το πρωί στο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου.
Αρχικά προβλήθηκε βίντεο με θέμα 2017 International Year of Sustainable Tourism for Development.
Aκολούθησαν οι χαιρετισμοί: από τον Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών και του ΔΟΠΑΒΣ, Μ. Ζερβό εκ μέρους του Δήμου της Κω, την επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, την επικ. της Λαϊκής Συσπείρωσης Κ. Μακρή και τον Διευθυντή του ΙΙΕΚ της Τουριστικής Σχολής ΑΝΚΩ, Χρήστο Έψιμο.
Στην συνέχεια για την παγκόσμια ημέρα τουρισμού μίλησαν οι μαθήτριες της Β’ τάξης του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας Αγάπη Δεληγιάννη και Μαρία Χόνδρου.
Ακολούθησε ομιλία του επιστημονικού συνεργάτη του ΙΤΕΠ Γιώργου Σώκλη με θέμα «ο τουρισμός και η συμβολή του στην οικονομία». Αξιοπρόσεχτες οι αναφορές του στη φέρουσα ικανότητα αλλά και στο στοίχημα για ένα προορισμό μετά τον κορεσμό και την επερχόμενη καμπύλη πτώσης να κατορθώσει να ανανεώσει το προϊόν του και να παρουσιάσει ξανά άνοδο.
Αμέσως μετά προβλήθηκε το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ «Visit Greece» και ακολούθησε η πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση από την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Ντίνα Σβύνου με θέμα «Το τουριστικό προϊόν της Κω».
Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια η ΓΓ της Έν. Ξενοδόχων Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου με θέμα «πρωτογενής και Τριτογενής τομέας – προσπάθειες σύνδεσής τους».
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.aegeanews.gr/featured/115042/foto-vinteo-ypsilou-epipedou-imerida-gia-ton-tourismo-apo-epal-en-ksenodochon-itep/

Δεν υπάρχουν σχόλια: