googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

περί Π. Φύσσα

φωτό: protothema.gr
Διαβάστε τους εμετικούς στίχους του και βγάλτε συμπεράσματα.
"Άγκελα θα 'θελα, μία μέρα σε ένα ρετιρέ, να σε γαμήσω, ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ' τα μαλλιά και ξαφνικά, στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά. Άγκελα, μάθε το, πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία χυμένη έτσι στο κράσπεδο, θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου, να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο..."
Αυτόν λοιπόν προσπαθούν να ηρωποιήσουν οι αριστεροφασίστες. Χθες έκαψαν την Αθήνα. κατέστρεψαν ιδιωτικές περιουσίες, έκαψαν αυτοκίνητα, κάδους, μαγαζιά.
Όσο για την αστυνομία η ανοχή που δείχνει στις συμμορίες των αριστεριστών μπαχαλάκηδων ξεπερνάει τα όρια της πρόκλησης. Χθες έγιναν μόλις 8 προσαγωγές που σε λίγο θα έχουν απελευθερωθεί κατά την συνήθη πρακτική. Τελικά πληρώνουμε τριπλάσιους αστυνομικούς από όσους χρειαζόμαστε για να προστατεύουν τη συμμορία του Κωσταντίνου και τους  λάθρο που μαζεύει στη χώρα ο συρφετός των αριστεριστών.
Ο Παύλος (κακώς) ΔΕΝ ζει, όπως (κακώς) ΔΕΝ ζουν και οι δύο νεαροί που επίσης δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της χ.α. από αριστεροφασίστες και όλοι τα έχουμε ξεχάσει. Η χώρα, έχει μπει  σε ένα κλίμα ακραίων αντιπαραθέσεων, ακραίων θέσεων και ξεκάθαρα φασιστικής νοοτροπίας - μαύρης ή κόκκινης - στον βωμό προσωπικών συμφερόντων και επιδιώξεων κάποιων τυχάρπαστων ηλιθίων που παριστάνουν τους επαναστάτες.
Όμως η προσπάθεια ηρωοποίησης και δημιουργίας συμβόλων και αναφορών αριστερής κοπής πρέπει να αντιμετωπισθεί. Πρέπει να μπει τέρμα στην ασυλία των μπαχαλάκηδων. Πρέπει να προστατευτούν αυτοί που εργάζονται, παράγουν και συνεισφέρουν στον πλούτο αυτής της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: