googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Φλαμπουράρης, είμαστε ανίκανοι να φτιάξουμε businessplan και δεν πήραμε το πακέτο Γιούνκερ....

Ο Φλαμπουράρης παραδέχθηκε οτι δεν πήραμε το πακέτο Γιούνκερ λόγω businessplan (vid)


Αίσθηση προκάλεσε η ομολογία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη ότι η κυβέρνηση δεν έχει αξιοποιήσει το πακέτο Γιούνκερ γιατί χρειάζεται... προϋπολογισμό!
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο ο κ. Φλαμπουράρης έδωσε αυτή την εξήγηση στο γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν χρησιμοποιεί τα 35 δισ. ευρώ του πακέτου που πήρε την ονομασία της από τον πρόεδρο της Κομισιόν.
Στην ερώτηση γιατί δεν έχει συμβεί αυτό ο υπουργός Επικρατείας απάντησε «διότι έχει μια τρομακτική διαδικασία. Πρέπει να καταθέσεις business plan, το πως θα το κάνεις. Και θέλει για να το εγκρίνεις, θέλει έσοδα - έξοδα να είναι συν για να μπορεί να δίνεται πίσω (το δάνειο)».
«Δεν γίνονται σε ένα χρόνο αυτά τα πράγματα. Είμαστε κυβέρνηση δύο χρόνια», επιχείρησε να δικαιολογηθεί ο κ. Φλαμπουράρης, ο οποίος, παρόλα αυτά, δεν δίστασε να υποσχεθεί ότι «τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε από το Μνημόνιο και τότε θα ανοίξουν οι κάνουλες».
http://www.gazzetta.gr/plus/article/1132846/o-flampoyraris-paradehthike-oti-den-pirame-paketo-gioynker-logo-businessplan-vid

ΥΓ: Αυτή η ανικανότητα συνοδευόμενη από θρασύτητα δεν πρέπει να συνεχίσει να μας κυβερνάει. Από εμάς, τους πολίτες εξαρτάται: να επιλέξουμε με την ψήφο μας ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πετύχουν στην επαγγελματική τους ζωή. Που έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται τα Business plans. Όσο για τις κάνουλες που θα ανοίξουν είναι σίγουρο ότι εννοεί τις κάνουλες της απέραντης βλακείας και ανικανότητας των αριστεριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: