googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Καταπέλτης Τζήμερου! ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΤΥΧΙΑ – ΑΡΕΤΣΙΝΩΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ (με το αζημίωτο) [κοινό μυστικό σε όλα τα ΑΕΙ – ΤΕΙ εδώ & δεκαετίες]

Το “σκάνδαλο” της Πάτρας είναι κοινό μυστικό σε όλα τα ΑΕΙ – ΤΕΙ εδώ και δεκαετίες. Όλη η φοιτητοπιάτσα ξέρει πόσο κοστίζει μια εργασία, (προπτυχιακή, πτυχιακή, μεταπτυχιακή) και ποιοι γράφουν τις “καλές”. Κι όλη η φοιτητοπιάτσα ξέρει με ποιον τρόπο τα κόμματα σε σπρώχνουν να περνάς τα μαθήματα και να παίρνεις πτυχία. Η Πάτρα και η γυναίκα του Μπαλτά είναι εντελώς κοινότοπα επεισόδια σε ένα σήριαλ που κρατάει από το 1980 με επαναλαμβανόμενο σενάριο.

Επί τη ευκαιρία όμως, και μια που ο Μπαλτάς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πόσο συναφές είναι με την οργανική θέση τής συζύγου του το μεταπτυχιακό με το οποίο ανέβηκε δύο μισθολογικές βαθμίδες, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πόσο σχετίζεται με την Πολεοδομία και την Χωροταξία το μεταπτυχιακό που έδωσε στον Τσίπρα με θέμα… τις ευέλικτες μορφές εργασίας, Συγκεκριμένα, η μελέτη που υποβλήθηκε το 2002, στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο Τμήμα Πολεοδομίας και Χωροταξίας με την υπογραφή του Τσίπρα (σιγά μην το έγραψε ο αστοιχείωτος που ούτε το όνομά του δεν ξέρει να γράφει):
είχε το απίθανο θέμα «Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και η έντασή τους στην Ε.Ε και στην Ελλάδα. Εστίαση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος».
Ποιοι την ενέκριναν; Ας θυμηθούμε τη σύνθεση της επιτροπής καθηγητών:
– Αριστείδης Μπαλτάς: Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ
– Μαρία Καραμεσίνη: Υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ ως “διοικήτρια” του ΟΑΕΔ.
– Ντίνα Βαΐου: Υποψήφια Βουλευτής και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αρθρογράφος της Αυγής
– Σοφία Αυγερινού: στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μία εκ των 219 πανεπιστημιακών που συνυπέγραψαν το κείμενο στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις δεύτερες εκλογές του 2015.
Να γιατί τον Τσίπρα τον λάτρεψε η πασοκαρία. Διότι ενσαρκώνει το συλλογικό της όνειρο: λαμογιά και κονόμα χωρίς κόπο. Τελειώνει το σχολείο κάνοντας καταλήψεις, γράφεται σε Πανεπιστήμιο πρώην σοσιαλιστικής χώρας, παίρνει μετεγγραφή για το ΕΜΠ λόγω κομματικών γνωριμιών, παίρνει πτυχίο σε 10 χρόνια λόγω κομματικών γνωριμιών, χωρίς να έχει πατήσει ποτέ σε μάθημα, παίρνει μεταπτυχιακό λόγω κομματικών γνωριμιών, εκλέγεται πρωθυπουργός κάνοντας τον Μυνχάουζεν και τον Πινόκιο να φαίνονται γατάκια και εξασφαλίζει το υπόλοιπο της ζωής του παρασιτικά αλλά πλουσιοπάροχα, συνταξιοδοτούμενος διά βίου όποτε αποσυρθεί (αμήν και πότε) εις βάρος των φορολογουμένων. Τουλάχιστον απέφυγε τη ρετσινιά της αριστείας. Αλλά μολονότι αρετσίνωτος, μας κοστίζει ακριβότερα κι από Σατώ Μαργκό του 1800.
http://www.pesotithes.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: