googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Για το Νέο δικαστικό χαστούκι σε Κυρίτση-Δημοτική Αρχή!!!


Άσχημο ποδαρικό για τη δημοτική αρχή.  Μετά το δικαστικό χαστούκι για την ΑΙΓΛΗ και την ΑΜΒΡΟΣΙΑ, νέα καμπανιά για την δημοτική αρχή. Οι δημότες της Κω θα πληρώσουν για τις άνομες ενέργειες - αποφάσεις Κυρίτση - Δημοτικής Αρχής σε βάρος των εργαζομένων στον ΔΗΡΑΣ. Καταπέλτης η απόφαση του Εφετείου, διαπιστώνει τις αυθαιρεσίες  της Δημοτικής Αρχής και αυξάνει την αποζημίωση που επιδικάζει στους εργαζόμενους για παλαιά δεδουλευμένα κατά 50% (225.640€ ), ενώ επίσης επιδικάζονται 45 χιλιάδες € για χρωστούμενα σε εργαζόμενους και 67 χιλιάδες € περίπου για εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Αν σε όλα αυτό προσθέσετε τα δικαστικά έξοδα, τις αμοιβές δικηγόρων, το κόστος των εμμονών του δημάρχου αγγίζει δυσθεώρητα ύψη. Η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή.
Το θέμα είναι μέχρι πότε η δημοτική αρχή θα ξοδεύει δημόσιο χρήμα για να χρηματοδοτεί συνεχείς και χαμένες δικαστικές διαμάχες. Μέχρι πότε οι δημότες της Κω θα ξεζουμίζονται από τα πανάκριβα δημοτικά τέλη για να χρηματοδοτεί ο δήμαρχος την εμπάθεια του. 
Ελπίζουμε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο θα λάβει γνώση των τεκταινόμενων και θα καταλογίσει σε βάρος του δημάρχου και των υποχειρίων του όσα ποσά καταλογιστούν σε βάρος του δήμου της Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: