googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Εκπαιδευτική Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ στο Ειδικό Γυμνάσιο!!!


Η Κυριακή Μαργαρίτη πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες — περήφανη μαζί με Meryem Payzanoğlu και 6 ακόμη.
Σήμερα είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε με το τμήμα Α1 του Επαλ Κω το ειδικό γυμνάσιο στο Πλατάνι. Μια δομή που ξεκίνησε να λειτουργεί σχετικά πρόσφατα και φροντίζει να παρέχει ίσες ευκαιρίες μάθησης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και όχι μόνο. Συγκινηθήκαμε από την υποδοχή που μας επεφύλαξαν τα παιδιά που φοιτούν στο ειδικό γυμνάσιο. Διαβάσαμε παραμύθια για τη διαφορετικότητα, ζωγραφίσαμε, μαγειρέψαμε και παίξαμε παιχνίδια όλοι μαζί. Εντυπωσιαστήκαμε από το μεράκι και το ζήλο των εκπαιδευτικών που κατάφεραν να στήσουν κυριολεκτικά από το μηδέν ένα σχολείο που η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στον τόπο μας. Μάθαμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να αγκαλιάζεις τη διαφορετικότητα. ”Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι" είναι το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν τα παιδιά και το πέτυχαν, αν κρίνω από τα χαμόγελα που πλημμύρισαν το σχολείο και από το αίσθημα πληρότητας που συνόδευε όλους όσοι συμμετείχαμε σε αυτή τη δράση.
Katerina Tsatsakla Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές του ΕΠΑΛ ΚΩ που άνοιξαν την αγκαλιά τους στα διαφορετικά αλλά υπέροχα παιδιά μας.... Η επίσκεψη σας μας γέμισε χαρά και η συγκίνηση στα μάτια σας κουράγιο!!!! ΝΑ είστε καλά!!!!
Matina Trakosa Περασαμε πραγματικα καταπληκτικα και σιγα σιγα μαθαινουμε να μη φοβομαστε το διαφορετικο, ολα τα παιδια ηταν φοβερ καιωτα χαμογελα τους μας εδωσαν μεγαλη χαρα ! Εγω και αλλοι συμμαθητές μου αποφασισαμε οποτε μπορουμε να πηγαινουμε μια μικρη επισκεψη να βλεπουμε τα παιδια τα οποια πράγματικα αγαπησαμε απο την πρώτη στιγμη!! Και ζηταμε ενα μεγαλο συγνωμμη για το συναισθηματικό ξεσπασα..😂😍

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: