googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Ηλιθιότητα χωρίς όρια. Κόβουν την πόλη στα δύο, εξοντώνουν τους κατοίκους του κέντρου...


Νέο Κυρίτσειο άγος. Μετά την αθλιότητα της μονοδρόμησης, που μετέτρεψε  Ελευθερίου Βενιζέλου και Γρηγορίου Ε' σε αποδέκτες της διαμπερούς κυκλοφορίας, το επόμενο κτύπημα της πιο ανίκανης και επικίνδυνης δημοτικής αρχής που είχε ποτέ η Κως. Απαγορεύουν την κυκλοφορία στον παραλιακό δρόμο από την καμάρα έως τα δελφίνια!!!
Μια απόφαση εκ του προχείρου, χωρίς μελέτη που στοχεύει στη ψηφοθηρικά σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.
Δεν τους ενδιαφέρει η κυκλοφοριακή ασφυξία στη Γρηγορίου Ε', στην Ελευθερίου Βενιζέλου,  ούτε το διαρκές μαρτύριο των κατοίκων αυτών των περιοχών.
Οι φωστήρες της δημοτικής αρχής και οι συνεναίσαντες φωστήρες-εκπρόσωποι των επαγγελματιών θα υποχρεώνουν όσους θέλουν να πάνε από Ψαλίδι προς Λάμπη να κάνουν τον γύρο της πόλης με ανύπαρκτο περιφερειακό δίκτυο. Το περιβαλλοντικό και οικονομικό κόστος από αυτές τις άσκοπες μετακινήσεις δια μέσου ασφυκτιόντων και ανεπαρκών οδών κανείς δεν υπολογίζει, κανείς δεν εκτιμά. Υποκριτικά μιλάνε για "δρόμο με ανθρώπινους ρυθμούς και κλίμακες, φιλικό στους πεζούς και στο ποδήλατο." αυτοί που δεν σέβονται τη ζωή και τα δικαιώματα των κατοίκων αυτής της πόλης και ιδιαίτερα του κέντρου της.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.aegeanews.gr/featured/178640/akti-kountourioti-dromos-choris-avtokinita-symfonia-dimou-epangelmation-mono-leoforeia-taksi-ochimata-ektaktis-anagkis/#comment-88923

Δεν υπάρχουν σχόλια: