googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Γιατί οι «προοδευτικοί» αριστεροί να υποστηρίζουν την πιο αντιδραστική θεοκρατία;

Γιάννης Τοπαλίδης
Το tweet του Γιώργου Κυρίτση είχε γραφτεί σε απάντηση άλλου. Ένας χρήστης του twitter που είχε αναφερθεί στην πρακτική των ισλαμιστών να χρησιμοποιούν παιδιά σαν εμπροσθοφυλακή στις συγκρούσεις. Ο Γιώργος Κυρίτσης, πρώην δημοσιογράφος της Αυγής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κ οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο». Ένα tweet με ενδιαφέρον. Για αυτά που λέει αλλά κυρίως αυτά που δεν λέει.
Σε αυτά που λέει αν με το «εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων» που έστειλε «ο δυτικός πολιτισμός», ο Κυρίτσης ήθελε να αναφερθεί στο Ολοκαύτωμα και τα παιδιά των Εβραίων μιλάμε για παπαριά καμαρωτή. Εκτός αν ο Κυρίτσης έχει κάποια άλλη άποψη, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν σύγκρουση ανάμεσα στον Δυτικό Πολιτισμό και τον ναζισμό. Στον οποίο Δυτικό Πολιτισμό όσο και να τον εκπλήσσει περιλαμβάνονται οι Ρώσοι όπως και οι Εβραίοι. Εκτός αν ο Κυρίτσης εννοεί τους ναζί, που πολιτιστικά δεν είχαν σχέση με την παράδοση της Δύσης και πίστευαν στην υπεροχή της Άριας Φυλής, ποιος είναι αυτός ο Δυτικός Πολιτισμός που σκότωνε τα παιδάκια σε θαλάμους αερίων είναι άγνωστο.
Το ίδιο και οι δυτικές κοινωνίες που ψηφίζουν τους απογόνους αυτών που το έκαναν. Στην Γερμανία για παράδειγμα το ναζιστικό κόμμα είναι παράνομο. Άλλο ότι η αριστερά των αγανακτισμένων με τα σκίτσα της Μέρκελ με μουστάκι αλά Χίτλερ πέρασε την εντύπωση ότι είναι χιτλερική. Ο λόγος που το κάνει ο Κυρίτσης είναι η πάγια πρακτική της αριστεράς στην Ελλάδα να αποκαλεί κάθε δεξιό «φασίστα». Πράγματι υπάρχουν ναζί στην Ελλάδα. Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την ασυδοσία που επέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους και την έλλειψη στρατηγικής στο μεταναστευτικό σταθεροποίησαν τα ποσοστά τους πάνω από το 7% και με τους γίγαντες της κυβέρνησης μπορεί να το κάνουν το ποσοστό διψήφιο.
Οι συγκρίσεις πρέπει γίνονται σε ομοειδή και στον ίδιο χρόνο. Η χριστιανική εκκλησία έκανε εγκλήματα στις σταυροφορίες και την εποχή της Ιεράς Εξέτασης ενώ η Βαγδάτη του 9ου αιώνα του καλού χαλίφη Χαρούν Αλ Ρασίντ ήταν το κέντρο του πολιτισμού. Πόντος στον χαλίφη. Η χριστιανική εκκλησία της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας του 21ου αιώνα είναι πιο ανεκτικές από το ισλάμ του χαλιφάτου. Πόντος στις εκκλησίες της Δύσης. Και ο Αμβρόσιος που καταριέται την gay community είναι προτιμότερος από τους φανατικούς του ISIS που πετούσαν από τις ταράτσες. Δεν θα το πάω στα άκρα να δώσω τον πόντο στον Αμβρόσιο αλλά ανάμεσα στο να σε καταραστεί και να σε πετάξουν από την ταράτσα οι εκτελεστές του ISIS, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας any time.
Πως γίνεται λοιπόν «προοδευτικοί» αριστεροί να υποστηρίζουν την πιο αντιδραστική θεοκρατία; Η απάντηση είναι απλή. Μισούν την Δύση. Πιστεύουν ότι η Δύση, δηλαδή οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι στέρησαν από το ΚΚΕ στον εμφύλιο την νίκη. Και τρελαίνονται. Αν ισλαμιστές πατάνε με αυτοκίνητα παιδάκια θα πούνε ένα γρήγορο «καταδικάζουμε την βία» και μετά θα ψάξουν να βρουν καταπίεση, σταυροφορίες, εγκλήματα των κονκισταδόρες, ό,τι τέλος πάντων μπορεί να καταδικάσει τον μεγάλο εχθρό. Την Δύση και τον πολιτισμό της. To έργο του διαβόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: