googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ασυλία για τους αριστεροτρομοκράτες. Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να εκθέτει ΣΥΡΙΖΑ και Μέγαρο Μαξίμου

Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να εκθέτει ΣΥΡΙΖΑ και Μέγαρο Μαξίμου
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο Ρουβίκωνας έκανε τη ζημιά στον πρωθυπουργό, ελάχιστες ώρες μετά την τοποθέτηση του κ.Τσίπρα ενώπιον των μελών της κυβέρνησής του. 
Πριν προλάβει δηλαδή να στεγνώσει το μελάνι από την ομιλία του κ.Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο, όπου κατηγόρησε την ΝΔ για την επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, ο Ρουβίκωνας «εξέθεσε» με το καταδρομικό του χτύπημα στο ΣΤΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ καταρρίπτοντας με το τρόπο του ολόκληρη την ρητορική που αναπτύσσει η κυβερνητική πλειοψηφία σχετικά με το ζήτημα της βίας στο δημόσιο βίο.
Για μία ακόμα φορά τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ δίστασαν να καταδικάσουν τη δράση της συγκεκριμένης ομάδας, παρότι ο Ρουβίκωνας στόχευσε το απόγευμα της Δευτέρας σε έναν από τους «ναούς» της δικαιοσύνης. Το Συμβούλιο της Επικρατείας. 
Η κυβερνητική αυτή αφωνία επιβεβαίωσε όλους όσοι μιλούν για ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρουβίκωνα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής είχε από την Κέρκυρα αναφερθεί στο θέμα. «Δεν μπορεί να καταδικάζουμε απροκάλυπτα τέτοιες επιθέσεις και να μην καταδικάζουμε τον Ρουβίκωνα. Ο Ρουβίκωνας είναι αρεστός, στην κυβέρνηση γιατί προέρχεται από την ίδια ιδεολογική μήτρα» είχε σημειώσει ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή τα όσα είχαν γίνει στη Θεσσαλονίκη. 
Διαβάστε περισσότερα: 
https://www.liberal.gr/arthro/205231/politiki/2018/o-roubikonas-sunechizei-na-ekthetei-syriza-kai-megaro-maximou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: