googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής
Θέλουν οι Συριζαίοι να προσλάβουν κι άλλους Καρανίκες. Αλλά η Τρόικα δεν τους αφήνει. Δείτε τι σκαρφίστηκαν! Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής(ΥΜΕΠΟ) συνεργάζεται με την Περιφέρεια, για να τους προσλάβει μέσω Δούρου, παρακάμπτοντας τις νόμιμες διαδικασίες. Το κάνουν, λέει, γατί βιάζονται. Γιατί όμως βιάζονται; Γιατί, λέει, ανάμεσα στους λαθρομετανάστες υπάρχουν και στελεχάρες επιχειρήσεων (έρχονται κάτι CEO με τα φουσκωτά φαίνεται) και βιάζονται να τους χορηγήσουν άδεια παραμονής γα να μην τους χάσουν και αναλάβουν διευθυντές στην Ελβετία, ας πούμε! Διαβάστε την εισηγητική έκθεση της Περιφέρειας copy-paste:
"Ο Κύριος του Έργου, (ΥΜΕΠΟ) προκειμένου να αντιμετωπίσει τις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν από την κατακόρυφη αύξηση των απαιτήσεων για ταχύτερη έκδοση νόμιμων παραστατικών διαμονής αλλοδαπών στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και στελέχη επιχειρήσεων υψηλής βαρύτητας για την εθνική οικονομία, σε συνδυασμό με την προτεινόμενη υποστελέχωση των υπηρεσιών του ΥΜΕΠΟ, ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα εννέα (79) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών του. Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, ο Κύριος του Έργου απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία αφενός διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία σε θέματα πρόσληψης εποχιακών υπαλλήλων (ΣΟΧ) και αφετέρου εντός της εδαφικής της περιοχής θα κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι προσλαμβανόμενοι."
Τι είναι ετούτοι, ρε!
Δεν έχει ξαναματαπεράσει από τη χώρα τέτοια συμμορία αλητοσούργελων. (Κι αυτό θα το συζητήσουμε την Πέμπτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: