googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΑΛ Κω: Εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Δομικών στα έργα του αεροδρομίου.





Το αεροδρόμιο της Κω αλλάζει. Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη θα αναβαθμίσουν τους χώρους υποδοχής των πελατών και θα τους αυξήσουν κατακόρυφα.
Οι μαθητές μας σύμφωνα, με την εκπαιδευτική πολιτική του σχολείου,  παρακολουθούν τα τοπικά δρώμενα και συνδυάζουν την θεωρητική τους κατάρτιση με βιωματικές δραστηριότητες.
Στα πλαίσια αυτά μαθητές του τομέα Δομικών του ΕΠΑΛ Κω βρέθηκαν στο εργοτάξιο.  όπου  συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους του τομέα, εκπαιδευτικούς κυρίους Ασημακόπουλο και Πρίντζιο, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ".
Οι μαθητές με τους συνοδούς καθηγητές ξεναγήθηκαν στους χώρους τους εργοταξίου από τον εργοταξιάρχη Πολ. Μηχ. Κο Νίκο Σύρμπα και τον Πολ.Μηχ. υπεύθυνο για τη διασφάλιση της ποιότητας του έργου Κο Νίκο Ξυπολυτά, οι οποίοι μίλησαν στους μαθητές και τους έδωσαν πολύ σημαντικές πληροφορίες, απαντώντας και σε ερωτήσεις των παιδιών. Τους ευχαριστούμε θερμά. Πολλές ευχαριστίες και στον υπεύθυνο της FRAPORT.
Η μεταφορά των μαθητών έγινε με την συνδρομή του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ασφενδιού, κ. Μαλιλή τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη της ΒΔΟΜ και ΓΔΟΜ στο εργοτάξιο του αεροδρομίου της Κω, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/10/2018 θα βρείτε εδώ:
https://domikoskos.blogspot.com/2018/10/blog-post.html?fbclid=IwAR0shFLuKUxE3WjksaByFjt1oUV6a4nqvtu3WiXjJtrIUvgqvAmj-k8gUmQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: