googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Σαλβίνι: «Θα στείλουμε αστυνομικούς στα σύνορα με την Γαλλία»



Την αποστολή Ιταλών αστυνομικών για περιπολίες στη μεθόριο με την Γαλλία ανακοίνωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι ώστε να αποτρέψουν την επαναπροώθηση μεταναστών έπειτα επεισόδιο που σημειώθηκε στην Κλαβιέρ, το οποίο χαρακτηρίζεται ωστόσο συνηθισμένο από τη Γαλλία.
«Η νιοστή κατάχρηση των γαλλικών αρχών, που εκμεταλλεύτηκαν επίσης την καλή πίστη της αστυνομίας μας, θα έχει συνέπειες: αυτοκίνητα περιπολιών θα σταλούν στην Κλαβιέρ προκειμένου να ελέγξουν και να φυλάξουν τα σύνορα», έγραψε στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.
Η ανακοίνωσή του συνοδεύεται από φωτογραφίες που δείχνουν Ιταλούς αστυνομικούς να φυλάνε σκοπιά στο σημείο όπου ένα αυτοκίνητο της γαλλικής αστυνομίας είχε αφήσει τρεις μετανάστες το πρωί της Παρασκευής (χθες).
Ο Σαλβίνι ανήρτησε χθες βράδυ ένα βίντεο που τράβηξε κάτοικος της Κλαβιέρ, το οποίο συνοδεύεται από δραματική μουσική, που δείχνει το αυτοκίνητο της γαλλικής αστυνομίας να αφήνει τους μετανάστες στην ιταλική πλευρά και να ξαναφεύγει για τη Γαλλία, περίπου 20 μέτρα από εκεί.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1283188/salvini-tha-steiloyme-astynomikoys-sta-synora-me-tin-gallia

Δεν υπάρχουν σχόλια: