googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Αποκαθιστούμε την μνήμη του δολοφονημένου πατριώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα...

Χριστίνα Σιδέρη
Παρακαλώ κοινοποιήστε για να γίνει Viral, δεν έχουμε άλλο τρόπο για να αποκαταστήσουμε τη μνήμη ενός ήρωα
Στα κόκαλα ενός ήρωα που έπεσε ανήμερα εθνικής επετείου, στήνουν μια προπαγάνδα κατά της υπεράσπισης του ελληνισμού και των ιδανικών που απορρέουν από την Ελλάδα, με μοναδικό σκοπό την προστασία των ανθελλήνων Αλβανών και της πολιτικής ορθότητας που αντικαθιστά τις εθνικές αξίες.
Να παρέμβει η δικαιοσύνη και μάλιστα τώρα γιατί σκυλεύουν το πτώμα ενός ήρωα
Με γραμμή της κυβέρνησης, πλήθος ΜΜΕ μεταδίδει μια αργοπορημένη ανακοίνωση από τους καρεκλοκένταυρους χαρτογιακάδες υψηλόβαθμους θεσάκηδες της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία ο σύγχρονος εθνομάρτυρας Κ. Κατσίφας φέρεται να είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά. Μία καθόλα μια ψευδή είδηση μια και δεν υπάρχει καμία καταδίκη και καμία σύλληψη του Κωνσταντίνου Κατσίφα και φυσικά δεν υπάρχει το παραμικρό στο ποινικό του μητρώο.
Να παρέμβει η δικαιοσύνη και μάλιστα τώρα γιατί σκυλεύουν το πτώμα ενός ήρωα.
Η ασέβεια αυτή στη μνήμη του νεκρού αποσκοπεί στο να «πέσουν οι τόνοι” καθώς οι κυβερνητικοί φοβούνται το ξύπνημα της φλόγας των Βορειοηπειρωτών και αντίποινα για τη δολοφονία του πατριώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η μνήμη του νεκρού εθνομάρτυρα σκυλεύεται, καθώς η υπόθεση της δολοφονίας του από τους Αλβανούς προκαλεί τρόμο στο σύστημα. Ένα σύστημα ανίκανο να υπερασπιστεί τους πραγματικούς Έλληνες και να αποδώσει δικαιοσύνη στη μνήμη αυτών.
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ ηρωποιούν άτομα όπως τον Ζακ Κωστόπουλο, έναν επίδοξο ληστή, ναρκομανή και ομοφυλόφιλο, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από πυρά Αλβανών υπερασπιζόμενος την Ελληνική Σημαία, περνάει στη μαύρη λίστα των προοδευτικών και ψάχνουν με κάθε τρόπο να κουκουλώσουν την υπόθεσή του.
Κύριοι εισαγγελείς αν δεν παρέμβετε, θα φέρουμε εμείς ως ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στη δικαιοσύνη όλους αυτούς που προπαγανδίζουν ασύστολα και αμαυρώνουν τη μνήμη ενός πατριώτη. Θα τους φέρουμε γιατί από σήμερα το πρωί γνωρίζουμε μετά βεβαιότητας ότι ποτέ, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ούτε συνελήφθη, ούτε καταδικάστηκε, ούτε εξέτισε την οποιαδήποτε ποινή για διακίνηση ή χρήση ναρκωτικών. Το χειρότερο δε από όλα είναι ότι γνωμοδότησε εμπειρογνώμων επίσημα και το "όπλο" που κρατάει στα χέρια του είναι SAIGA .410 VINTAGE, Καραμπίνα KALASHNIKOV- Cal.36 και όχι AK 47 KALASNIKOF
Κύριοι εισαγγελείς φέρτε τους στη δικαιοσύνη πριν προλάβουμε εμείς, έτσι ίσως αποκαταστήσετε και τη εικόνα σας που δείχνει ότι είσαστε συμμέτοχοι στην μισελληνική προπαγάνδα κατά ενός νεκρού ήρωα που αγωνίστηκε για το Ελληνικό Έθνος και έπεσε από τις σφαίρες των ειδικών δυνάμεων των Αλβανών, ενός σώματος που η Ελλάδα έδωσε και τα χρήματα αλλά και τις γνώσεις για να φτιαχτεί.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΠΑΡΟΝ

Έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδας. Σκυλεύεται από την Ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, προκειμένου να μην κακοκαρδιστεί ο Έντι Ράμα και η εγκληματική του συμμορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: