googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Προκαλεί ο δολοφόνος Ράμα. Υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση; Χρειάζεται άμεση και έμπρακτη σκληρή απάντηση!!!

Το θάνατο του ομογενή Κωνσταντίνου Kατσίφα, ο οποίος σκοτώθηκε από πυρά Αλβανών αστυνομικών, μετά από καταδίωξη, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο πρωθυπουργός της γείτονος χώρας Έντι Ράμα, ενώ και το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για αδικαιολόγητη πολιτικοποίηση του περιστατικού από την Ελλάδα.
Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας σε ανάρτησή του στο twitter αντικρούει το χαρακτηριστικό του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών πως είναι απαράδεκτη την κατάληξη της επιχείρησης καταδίωξης του ομογενή που οδήγησε στο θάνατό του και με σκωπτικό ύφος καλεί τους Έλληνες να «ενωθείτε μαζί μας στις ευχαριστίες του Κυρίου, ότι καμία αθώα ζωή δεν χάθηκε σήμερα από εξτρεμιστική τρέλα».
Χαρακτηριστικά στο twitter αναφέρει τα εξής:«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να το ονομάσετε απαράδεκτη την απώλεια ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε με σφαίρες κατά της αστυνομίας μας, που έκανε μόνο τη δουλειά της, ενωθείτε μαζί μας στις ευχαριστίες του Κυρίου, ότι καμία αθώα ζωή δεν χάθηκε σήμερα από εξτρεμιστική τρέλα». 
Διαβάστε περισσότερα:
https://www.liberal.gr/arthro/225962/diethni-themata/2018/enti-rama-extremistis-o-omogenis-den-chathike-kamia-athoa-zoi.html?fbclid=IwAR3onOVNEjzEBBICLmbomSGBSrMwJ29k5yWMFunjgFvGxXIbIz7fffTEFdg

Δεν υπάρχουν σχόλια: