googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ε.Ράμα: Και φονιάς και θρασύς-Κάλεσε την Ελληνίδα πρέσβη για να «ζητήσει τα ρέστα»- Να τους μπλοκαριστεί η είσοδος σε ΕΕ


Και φονιάδες και θρασείς! Μετά την δολοφονία του ομογενή Κ.Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας, το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την Ελληνίδα πρέσβειρα για εξηγήσεις.
Οι Αλβανοί συνεχίζουν να λένε ότι ο Κ.Κατσίφας ήταν "εξτρεμιστής" και "τρομοκράτης" με ριζοσπαστικές πεποιθήσεις, πρώην μέλος των ειδικών μονάδων του ελληνικού στρατού.
Το υπουργείο Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων της Αλβανίας κάλεσε την Ελληνίδα πρέσβειρα στα Τίρανα σήμερα σχετικά με τη δολοφονία του Έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα από τη RENEA στους Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου πριν από τρεις ημέρες, γράφουν οι Αλβανοί οι οποίοι πιστοί στην γραμμή Ε.Ράμα τον χαρακτηρίζουν ακόμη "εξτρεμιστή"!
Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, ανακοινώθηκαν στην πρέσβειρα Ελένη Σουράνη με σαφήνεια οι θέσεις των αλβανικών αρχών για το θέμα και ότι το περιστατικό ερευνάται από την Εισαγγελία, που είναι το μόνο θεσμικό όργανο που διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του αλβανικού ΥΠΕΞ:
«Η Πρέσβειρα της Ελλάδας στην Αλβανία, Ελένη Σουράνη, κλήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών για το περιστατικό στους Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου σχετικά με τον θάνατο του Έλληνα "εξτρεμιστή" Κ.Κατσίφα.
Στην κυρία Σουράνη ανακοινώθηκε η «ξεκάθαρη θέση των αλβανικών αρχών όσον αφορά το εν λόγω θέμα».
Στην πρέσβειρα τονίστηκε ότι το σοβαρό αυτό γεγονός διερευνάται από την αλβανική Εισαγγελία.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/omogeneia/723887_eramakai-fonias-kai-thrasys-kalesan-tin-ellinida-presvi-gia-na

Δεν υπάρχουν σχόλια: