googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Τρόμος στο Πυλί...

Σοβαρό περιστατικό συμπλοκής μεταξύ νεαρών στην παιδική χαρά στο Πυλί
Τα παιδιά ενώ ηταν μια μεγάλη παρέα εκει ξαφνικά ένα κορίτσι δέχτηκε την έντονη πιεση και ενόχληση απο 3 αλλοδαπούς. Τα υπολοιπα παιδιά αντεδρασαν και τους ειπαν να απομακρυνθούν αλλα εκείνοι αντι να φύγουν αρχισαν να χτυπούν ενα απο τα παιδιά.
Σαν αντιποινα τα παιδιά επιτέθηκαν σε εναν απο αυτους με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν αρκετά.
Στην συνέχεια 30-40 ατομα απο το χοτ σποτ να εχουν μπει στο χωριο και να κυνηγούν τα παιδιά με απειλητικές διαθέσεις…μεχρι το σημείο που έφτασαν τα περιπολικα και αμεσωςς εξαφανίστηκαν.
Ως ποτε θα φοβούνται τα παιδια μας να κυκλοφορουν για να μην δεχονται τετοιου ειδους επιθεσεις??? Ποσο θεωρουν καποιοι οτι μπορουν οι 17 χρονοι να συγκρατήσουν τα νεύρα τους για το αδικο που τους πνιγει…..να μην έχουν δικαιωμα να κυκλοφορουν στο ιδιο τους το χωριο??

ΥΓ: Ας θυμηθούμε και τα ψέματα των ανευθοϋπεύθυνμων αρμόδιων...
Νικος Ηλιος Καθησύχασε τέλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής όλους όσοι εξέφρασαν την ανησυχία τους επειδή δεν αισθάνονται άνετα να κυκλοφορήσουν ή να πάνε τα παιδιά τους στην παιδική χαρά λέγοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις βιαιοπραγίας καθώς οι περισσότεροι φιλοξενούμενοι στο hot spot είναι οικογενειάρχες.http://www.aegeanews.gr/.../foto-vinteo-ta-panta-ola-gia.../

Δεν υπάρχουν σχόλια: