googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Παρά τις υποκινούμενες και ανεξέλεγκτες συγκεντρώσεις έχουμε 709 νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού, τη στιγμή που στο Βέλγιο έχουν φτάσει πάνω από τους 2.000,.Τεράστιος άθλος για μια μικρή χώρα με κουτσό ΕΣΥ.

 

7582 θάνατοι μέχρι χτες... αν βάζαμε τα φέρετρα το ένα πίσω από το άλλο, θα ήταν αρκετή απόσταση για να ξεκινήσεις από το Σύνταγμα και να φτάσεις στη Ν. Ερυθραία. Σκεφτείτε το, όλοι εσείς που γκαρίζατε ότι πρόκειται για μια απλή γρίπη, από αυτές που σκοτώνουν 111 άτομα κάθε χρόνο (ΚΕΕΛΠΝΟ).
Κι όμως, παρόλη την ξερολίασή μας, παρόλη τη μαγκιά και την απειθαρχία μας, σε απόλυτους αριθμούς έχουμε 709 νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού, τη στιγμή που στο Βέλγιο έχουν φτάσει πάνω από τους 2.000. Τεράστιος άθλος για μια μικρή χώρα με κουτσό ΕΣΥ.
Και βλέπει κανείς, με πόση λαχτάρα και με πόσες υποκινούμενες και ανεξέλεγκτες συγκεντρώσεις, κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν την κατάσταση εκτός ελέγχου, για να μπορούν μετά να πουν περιχαρείς ότι "η Κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς". Λες και τα ψηφαλάκια τους θα έρθουν από τους νεκρούς!
Κι αυτό, γιατί οι μουχλιασμένες τους θεωρίες του 19ου αιώνα τους υπαγορεύουν ότι η Επανάσταση θα προέλθει μόνο από δυστυχισμένους πολίτες, λες και η Ελλαδίτσα μας θα μπορούσε ποτέ να φτάσει την κατάσταση της Αϊτής ή της Μπουρκίνα Φάσο. Κι αφού δεν τους βγήκε η θεωρία με τον εξοντωτικό Πόλεμο κατά της Μεσαίας Τάξης που έκαναν επί 4,5 χρόνια, ελπίζουν να τους αβαντάρει μια επιδημία για να ξαναπιάσουν την κουτάλα.
Και το αστείο είναι ότι ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη τις φασαρίες τις προκαλεί η ακροδεξιά, εδώ συμβαίνει το αντίθετο.
Συντρόφια, η μόνη αντιπολίτευση και αντίσταση στα σχέδιά σας, είναι η Πρόοδος, η Ανάπτυξη και η Ευτυχία του λαού. Αλλά, με την ψυχοσύνθεση που έχετε, δεν θα αναγνωρίζατε την Ευτυχία, ακόμα κι αν ερχόταν ντυμένη πολύχρωμος παπαγάλος με φωτάκια στην ουρά και σας βαρούσε με ένα τσαρούχι στο κεφάλι, κράζοντας τη Μασσαλιώτιδα.
(κι εσείς, εκεί, στο γκουβέρνο, θέμε πραγματική Ευτυχία, όχι επικοινωνιακή, το έχουμε καταλάβει; Η ευτυχία δεν θα 'ρθει με το να καμαρώνουμε τη Γιάννα στο γυαλί....)

Δεν υπάρχουν σχόλια: