googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Ο Κώος πρωταθλητής στο Kickboxing Νίκος Παπανικολάου θα δώσει το παρόν σε τουρνουά αγώνων στη Ρωσία παρουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν

 


Ο Κώος kickboxer Νίκος Παπανικολάου αναμένεται να λάβει μέρος σε υψηλού επιπέδου αγώνες kickboxing στη Ρωσία. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά, επίσημος προσκεκλημένος είναι ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος και πρόκειται να παρακολουθήσει τις αγωνιστικές προσπάθειες και των Ελλήνων Αθλητών.
Η αγωνιστική δράση για τους Έλληνες kickboxers ξεκινά από τις 21 Απριλίου με τον Μανώλη Καλλιστη να ανοίγει τον χορό και τον Γιώργο Μουστάκη να αγωνίζεται την επόμενη μέρα.
Ο δικός μας Νίκος Παπανικολάου σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών πρόκειται να αγωνιστεί στις 25 Απριλίου με αντίπαλο τον Ουκρανό Khalil Khalilov.
Τέλος στο event θα βρεθούν οκτώ αθλητές συνολικά του Νάσου Αργυροπούλου, με τους έμπειρους Σταύρο Εξακουστίδη, Πέτρο Βαρδάκα, Κορίνα Παπαχρυσάνθου, Νίκο Παπανικολάου να πλαισιώνονται από τις ανερχόμενες Μικαέλα Κολλιοπούλου και Μαρία Τζιαφούλια.
Το event όπως ειπώθηκε και παραπάνω θα λάβει χώρα στην Ρωσία υπό την παρουσία του Προέδρου κυρίου Βλαντιμίρ Πούτιν και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα. Επικεφαλής της αποστολής είναι η Μαρία Πανταζή και ο Γιάννης Μουστάκας. Στο event θα λάβουν μέρος 215 αθλητές απ΄όλο τον κόσμο.
https://www.kostv.gr/nea/athlitismos/4618-o-koos-protathlitis-sto-kickboxing-nikos-papanikolaou-tha-dosei-to-paron-se-tournoua-agonon-sti-rosia-parousia-tou-vlantimir-poytin?fbclid=IwAR3vtdH43hOgySHgCTjLDSHXCoGpG-Zyvx3Bt0FKfqf-e-MMYcQRd-sM2ag


Δεν υπάρχουν σχόλια: