googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Αυτή είναι η αριστερά

 

Μπαχαλάκηδες, εραστές μιας εξουσίας που χάθηκε με παράσημα και περγαμηνές από αγωνιστικές… καταλήψεις και καταστροφές κυκλοφορούν ως αριστεροί με ιδεολογία τις σημαίες ευκαιρίας.
Ο Κύρκος και ο Παπαγιαννάκης δεν υπάρχουν πια και οι κληρονόμοι τους δε θυμίζουν σε τίποτα τη συγκροτημένη αριστερά που μετά τη νομιμοποίησή της λειτούργησε μέσα από το κοινοβουλευτικά εκλεγμένο δημοκρατικό τόξο.
Τα όσα έγιναν την περίοδο 2010 – 2014 έδειξαν το αληθινό πρόσωπο της μέχρι τότε αποκαλούμενης ευρωπαϊκής αριστεράς, ενώ η ήττα στις εκλογές του 2019, επιβεβαίωσε πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η με κάθε τρόπο επιστροφή στις καρέκλες της εξουσίας. Και αυτό χωρίς να τους νοιάζει η χώρα και το μέλλον, αλλά χειρότερα ακόμη, χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον για την πανδημία και τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Από τον Νοέμβριο και μετά και κυρίως από τη μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη, του εμβολίου, που δύναται να επιταχύνει τις διαδικασίες αντιμετώπισης του κορονοϊού και επιστροφής στην κανονικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ, η αποκαλούμενη και κυβερνώσα αριστερά, επέλεξε ως τακτική και κεντρική πολιτική στρατηγική, όχι απλά τους υψηλούς τόνους αλλά την ένταση.
Διαβάστε περισσότερα: 
https://www.liberal.gr/news/auti-einai-i-aristera/362295

Δεν υπάρχουν σχόλια: