googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Το εμβόλιο γκρεμίζει τoυς θανάτους στη Βρετανία: Ερχεται εισιτήριο εμβολιασμού για παμπ, θέατρα, γήπεδα

 


Μόλις 63 θανάτους από κορωναϊό ανακοίνωσε χθες Πέμπτη 25ης Μαρτίου το Ηνωμένο Βασίλειο, αριθμός που επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια έχουν αρχίσει να καθηλώνουν τον ιό.
Είναι ενδεικτικό ότι η έξΟι αριθμοί των ημερήσιων θανάτων στη Βρετανία έχουν εντυπωσιακά αποκλιμακωθεί το τελευταίο διάστημα (δείτε τον παρακάτω πίνακα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία) ενώ υποχωρούν εντυπωσιακά και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.
Ωστόσο τα κρούσματα (6.397) παρουσίσαν νέα άνοδο την Πέμπτη σε σχέση με τα 5.605 της προηγούμενης ημέρας, κυρίως λόγω των αυξημένων τεστ που διεξάγονται στα σχολεία.
Μέχρι χθες, 28.99 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν εμβολιαστεί στη Βρετανία, ενώ 2.78 εκατομμύρια έχουν λάβει και τη δεύτερη δόση.ι φορές μικρότερη πληθυσμιακά χώρα μας ανακοίνωσε την ίδια ημέρα 52 θανάτους. Με αυτά τα δεδομένα, τα σχέδια για «διαβατήριο εμβολιασμού» ώστε να επιτραπεί η είσοδος σε παμπ και άλλες δραστηριότητες, συνεχίζουν να αποτελούν πρωτοσέλιδo στον βρετανικό τύπο.

Διαβάστε περισσότερα: 
https://hellasjournal.com/2021/03/to-emvolio-gkremizi-tois-thanatous-sti-vretania-erchete-isitirio-emvoliasmou-gia-tis-pab/

Δεν υπάρχουν σχόλια: