googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Βαρεθήκαμε... Σας βαρεθήκαμε κύριοι.. Για να μην πω, σας σιχαθήκαμε!

 


.......Στον αντίποδα, αυτοί που...ξίνισαν με τις εκδηλώσεις.
Αυτοί, που δε βρήκαν μια καλή κουβέντα να πουν..
 Άνθρωποι, που θα μπορούσαν να χαιρετήσουν, την κάθε επανάσταση, φτάνει να είναιλαική -σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω περί λαικού-, σε κάθε άκρη της γης, αλλά τους ενοχλεί η Ελληνική επανάσταση, γιατί... είναι ελληνική!
Όσοι χαρακτήρισαν κιτς το Γιαννιώτικο πιρπιρί της Γιάννας Αγγελοπούλου, αλλά θεωρούσαν προοδευτισμό τις ινδικές φούστες, τα χαιμαλιά και τα ταγάρια πριν λίγα χρόνια και δείγμα αλληλεγγύης, τις παλαιστινιακές μαντίλες στο λαιμό!
Όσοι, δήθεν κόπτονται για τους πεινασμένους της γης και θεώρησαν επίδειξη, τη γνωστοποίηση του μενού που προσφέρθηκε στους επίσημους προσκεκλημένους!
Όσοι, δεν ήθελαν κάν να γίνει στρατιωτική παρέλαση, με πρόσχημα την πανδημία, αλλά κανένα πρόβλημα δεν είχαν ,λίγες μέρες πριν, να καλούν τους πολίτες σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια, για συμπαράσταση σε ένα δολοφόνο!
Βαρεθήκαμε... Σας βαρεθήκαμε κύριοι.. Για να μην πω, σας σιχαθήκαμε!
 
Σιχαθήκαμε τη μιζέρια, την κακομοιριά, τη γκρίνια σας, κάθε φορά που η Ελλάδα, όχι ως κράτος πια, αλλά ως Ιδέα, ταξιδεύει μέσω αυτών που την τιμούν, στα πέρατα του κόσμου!
Διαβάστε περισσότερα: 
https://marketnews.gr/article/2587280/sas-barethikame-kyrioi-gia-na-mhn-pw-sas-sixathikame?fbclid=IwAR25IqZZbLkhIJ0ZmQDuVvQB9p1sLgnflY07MAVWrBJ92ZeU91ykfCpS6-o#.YF7rdGma7oA.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: