googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Η πατέντα των εμβολίων και το ελληνικό κράτος!!!

 



Antonios Darzentas

Έβαλα στο μυαλό μου,αν σπάσει η πατέντα των εμβολίων,με ποιον τρόπο θα προσπαθήσει το ελληνικό κράτος να φτιάξει ένα εμβόλιο. Η αλήθεια είναι ότι βοήθησε πολύ και η προτερη μου εμπειρία ως δημόσιος υπάλληλος.
Αρχικά θα γίνει μια διακομματικη επιτροπή που μαζί με μια επιτροπή καθηγητών πανεπιστημίου θα κανονίσουν τους διορισμους των επιστημόνων. Επικεφαλής της επιτροπής θα είναι ένας Έλληνας καθηγητής του εξωτερικού. Θα προκυρηχθούν οι θέσεις μέσω ΑΣΕΠ. Μετά από 2 με 3 χρόνια μετά από τις ενστάσεις θα φτάσουμε στις τελικές κρίσεις. Θα κονταροχτυπιούνται δεκάδες εξαιρετικοί Έλληνες επιστήμονες αλλά στο τέλος θα διοριστουν κυρίως πρωτανίψια και πρωτοξάδερφα καθηγητών Πανεπιστημίου καθώς και επιστήμονες με σαφές συνδικαλιστικο background σε Δαπ Νδφκ,Νεολαία Σύριζα ' και Πασπ σε αναλογία 40 -30 -5 και ένας συγγενής του Φώτη Κουβέλη.
Το κτίριο θα ξεκινήσει να φτιάχνεται μετά από 2,5 χρόνια,365 σφραγίδες και εγκρισεις τοπικών φορέων καθώς και 10 προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατειας,γιατί θα είναι 100 χιλιόμετρα από μια φωλιά κορμοράνων, για τις οποίες όμως σφραγίδες θα έχει φροντίσει ο Πιερακακης να γίνουν όλες ηλεκτρονικά.
Ο διορισμός του διοικητικού προσωπικού θα γίνει για να επιτευχθεί ταχύτητα με το κλασσικό τρόπο διορισμού στο δημόσιο με κοινωνικά κριτήρια. Έτσι θα προσληφθούν πολλοί τεχνικοί με πολυτεκνία, συνοδα νοσήματα και εγγόνια αγωνιστων της εθνικής αντίστασης.
Μετά από 5 χρόνια θα γίνουν εγκαίνια μπροστά σε μουσαμαδες γιατί η πόρτα της εισόδου κόλλησε στη γραφειοκρατία έγκρισης με μια τελετή που θα έχει φροντίσει να φτιάξει η Γιάννα Αγγελόπουλλλλλος.
Μέσα στο κτήριο την ίδια στιγμή ο Νωντας ο τεχνικός, 5ο παιδί της κας Νιτσας από την Γαστουνη και μακρινός ξάδερφος του 3ου βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας θα βγάζει από την πρίζα το ψυγείο που έχει τα νανοσωματίδια που θα τυλιξουμε το mRna για να ζεστανει μια κοτόπιτα στον φούρνο μικροκυμάτων.
Από το βάθος ακούγεται μια φωνή να φωνάζει στο Νώντα. Ρε μλκ Νωντα όχι +70. Είπαμε -70.
Έξω τα εγκαίνια συνεχίζονται και τα χειροκροτήματα ακόμα δεν έχουν κοπασει.
Η χώρα είναι έτοιμη να μπει στην εποχή του mRna.

Δεν υπάρχουν σχόλια: