googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Για μη χειρουργήσιμους καρκίνους θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα εμβόλια με mRNA τεχνολογία, λέει o καθηγητής Περράκης

 


Για δύσκολους μη χειρουργήσιμους καρκίνους, πρόκειται να κυκλοφορήσουν αρχικά εμβόλια με την τεχνολογία του mRNA, και σε ορίζοντα μετά την δεκαετία, εκτιμά ο διευθυντής Έρευνας στο Ολλανδικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, και καθηγητής Μακρομοριακών Δομών και Σχεδιασμού Φαρμάκων, κ. Αναστάσης Περράκης.
Ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, σε συνέντευξη του στο Πρακτορείο FM και στην εκπομπή της Τάνιας Η. Μαντουβάλου «104,9 ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ», κάνει λόγο για την προοπτική εξατομικευμένων εμβολίων, τονίζοντας παράλληλα ότι η τεχνολογία του mRNA ήταν τελικά μία ευτυχής συγκυρία, μέσα σε αυτή την τεράστια ατυχία και αναστάτωση του κορωναϊού.
Διευκρινίζει μάλιστα ότι αυτή η τεχνολογία για εμβόλια ή για θεραπευτικούς σκοπούς, δεν είναι κάτι καινούργιο που δημιουργήθηκε για τον κορωναϊό. «Οι εταιρείες όπως η Μοderna, ή η BioNtech , που συνεργάστηκε με την Pfizer, και αρκετές άλλες εταιρείες υπάρχουν εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες.

Διαβάστε περισσότερα: 

https://hellasjournal.com/2021/05/gia-mi-chirourgisimous-karkinous-tha-kikloforisoun-ta-prota-emvolia-me-mrna-technologia-lei-o-kathigitis-perrakis/


Δεν υπάρχουν σχόλια: