googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Δεν είναι απλά ψυχοπαθείς τρομοκράτες

 

θλιβερή εικόνα από το Δημαρχείο Χαλανδρίου, με τον εξ ΑΝΤΑΡΣΥΑ προερχόμενο δήμαρχο

...................... Χαμάς υπάρχει γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας και του Ιράν, από τις οποίες χώρες χρηματοδοτείται αδρά. Επίσης ως νταβατζήδες του Παλαιστινιακού ζητήματος στήνουν τραπεζάκια σε όλο τον κόσμο και μαζεύουν εισφορές. Σε αυτά τα τραπεζάκια φυσικά δεν έχουν τα δικά τους εμβλήματα, αλλά την Παλαιστινιακή σημαία, και απευθύνονται σε αφελείς πουλώντας το ίδιο παραμύθι τις τελευταίες δεκαετίες, για εβραϊκά τέρατα που ξυπνάνε και κοιμούνται μόνο με μια έγνοια σε αυτό τον κόσμο, το πως θα σκοτώσουν παιδάκια και γυναίκες.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ευαίσθητοι άνθρωποι σε αυτόν το κόσμο που πέφτουν εύκολα θύματα της προπαγάνδας της Χαμάς. Σε αυτό φυσικά βοηθάει και ο αντισημιτισμός που έχει καλλιεργηθεί για αιώνες, και το γεγονός ότι πολλοί είναι κολλημένοι ακόμα στα συνθήματα της ψυχροπολεμικής εποχής, τότε που η Σοβιετική πολεμική μηχανή σε συνεργασία με τους Άραβες προσπαθούσαν να σβήσουν το κράτος του Ισραήλ από τον χάρτη και η Σοβιετική προπαγάνδα υποστήριζε την προσπάθεια. Κάποιων τα μυαλά έχουν κολλήσει σε εκείνη την εποχή και αδυνατούν να δουν τις αλλαγές στον κόσμο. Ίσως τους είναι αδύνατο να βγουν από το απλοϊκό μοντέλο που έχουν στο μυαλό τους για να κατανοήσουν τον κόσμο, εμείς και οι φίλοι μας είμαστε οι καλοί και οι άλλοι είναι οι κακοί… Για κάποιους ο χρόνος κόλλησε με την πτώση του τείχους του Βερολίνου, αδυνατώντας να κατανοήσουν το τι συνέβη.
Διαβάστε περισσότερα: https://www.ptisidiastima.com/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ac-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b5%ce%af%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%b5/

ΥΓ: Η Χαμάς, ανέβηκε στην εξουσία το 2006 με εκλογές και από τότε φασιστικά κάθετε στην εξουσία μέχρι σήμερα. Είναι Ακροδεξιά Τζιχαντιστική οργάνωση με στόχο την καταστροφή του εβραϊκού κράτους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: