googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Όταν οι μπαχαλάκηδες της ΟΛΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα και υποθάλπουν τον τσογλανισμό.




Πριν λίγες ημέρες, ένας κακομαθημένος 15χρονος κυκλοφορούσε στο σχολείο με το σλιπ και ένα τσαντάκι περασμένο στο λαιμό του. Η καθηγήτρια που τον εντόπισε του έκανε παρατήρηση και του ζήτησε να πάει στο γραφείο για τα περαιτέρω. Προφανώς δασκαλεμένος από την "υπέροχη" μητέρα του ο "φέρελπις" νεανίας κατήγγειλε βία και ξυλοδαρμό και η "εξαίρετη" μάνα φρόνισε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, η οποία αντί να πράξει το αυτονόητο και να μην ασχοληθεί, καθώς τα θέματα αυτά επιβάλλεται να λύνονται ενδοσχολικά, φρόντισε να συλλάβει την εκπαιδευτικό.

Προσέξτε συνέλαβε την εκπαιδευτικό που ενόχλησε τον τσόγλανο, που περιφερόταν σχεδόν γυμνός μέσα στο σχολικό χώρο, και όχι αυτόν και την μάνα του.

Αμείλικτα τα ερωτήματα που προκύπτουν.
Ποια ήταν η αντίδραση της αριστερίστικης παρεούλας που λέγεται ΟΛΜΕ; Αυτοί, οι μπαχαλάκηδες συμμορίτες ασχολούνται με το πως θα καταγγείλουν το ΝΑΤΟ το οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τα εγκληματα του Πούτιν κατά της Ουκρανίας και της ανθρωπότητας και πως θα σταματήσουν την αξιολόγηση.

Ποια ήταν η αντίδραση του Υπουργείου Παιδείας;
Πως επιτρέπει να διαμορφώνεται ένα κλίμα που θα αποτρέπει τον εκπαιδευτικό να κάνει την δουλειά του;

Ποια ήταν η αντίδραση της ηγεσίας της Αστυνομιας; Θα συνεχίσει να ανέχεται την άθλια τυπολατρική συμπεριφορά οργάνων της τάξης που προστατεύουν τον τσογλανισμό και την θρασύτητα;

Ποια ήταν η αντίδραση του Διευθυντή του σχολείου και του Συλλόγου Διδασκόντων; Θα δεχθούν να τους κουνάει το δάκτυλο ο κάθε τσόγλανος και η θρασύτατη μάνα; Πως προστάτεψαν την συνάδελφο; 

Αν θέλουμε να κάνουμε βήματα μπροστά η πολιτεία έχει υποχρέωση να προστατέψει τους εκπαιδευτικούς με άμεση νομοθετική απαγόρευση κάθε αστυνομικής επέμβασης στους σχολικούς χώρους χωρίς την έγκριση του Διευθυντή.
Αλλιώς σε λίγα χρόνια πολλά σχολεία θα είναι αληθινά άβατα και εστίες βίας και παρανομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: