googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΟΙΚΩΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 


Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή σύντροφοι, να κάνουμε μια αποτίμηση του πόσο μας έχει κοστίσει ως χώρα η "οικΩλογική" δράση διαφόρων "σωματείων", ιδιωτών, και "ανησυχούντων πολιτών", που υποκινούμενοι από γνωστά παράκεντρα της οπισθοδρομικής Αριστεράς, τορπιλίζουν μέσα από απανωτές προσφυγές στο ΣτΕ κάθε ενεργειακή, τουριστική ή βιομηχανική επένδυση, κάθε επιχείρηση ανακύκλωσης σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, κάθε εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων και κάθε εν γένει ιδιωτική (και συνεπώς Σατανική) επένδυση;
Όπως ίσως ακούσατε, η νέα προσφυγή που κατέθεσαν κάποιες τέτοιες οργανώσεις, έχει σταματήσει κάθε έρευνα για κοιτάσματα Φ.Α. ΝΔ της Κρήτης και η συζήτηση στο Σ.τ.Ε. δεν αναμένεται πριν τον Οκτώβριο, μια και η εισηγήτρια λείπει με άδεια μητρότητας.
Όμως, τον Σεπτέμβριο λήγει η σύμβαση με ΤΟΤΑL και Exxon Mobil και οι εταιρείες έχουν δηλώσει ότι κουράστηκαν με τις διαρκείς καθυστερήσεις και θα αποχωρήσουν από το project.
Έτσι έχουμε στα χέρια μας μια Συνταγματικώς κατοχυρωμένη αρμοδιότητα του Σ.τ.Ε. που κάθεται να συζητήσει τις προσφυγές κάθε καμένου μυαλού, ακυρώνοντας με τις τεράστιες κωλυσιεργίες, Εθνικά κρίσιμα έργα και από την άλλη τη γνωστή κλίκα των αριστεριστών που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα στραβά του Ελληνικού Δικαστικού συστήματος, καταφέρνοντας μέχρι σήμερα να έχει ακυρώσει επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων σε ολόκληρη τη χώρα.
Εάν δε, βάλει κανείς στην εξίσωση και τις παραμέτρους "Αρχαιολογία" και "Δασική Υπηρεσία", θα του έρθει πιο φτηνά να κατασκευάσει πεντάστερο ξενοδοχείο με 3 γήπεδα γκολφ στον Άρη και να του περισσέψουν λεφτά και για τουριστικά διαστημόπλοια.
Αγαπητέ Κυριάκο, θέλεις να κάνεις την Κυβέρνηση Φερράρι, αλλά αν δεν κλείσεις τις λακκούβες που έχουν γεμίσει το δρόμο διάφοροι κεφτέδες©, θα την έχεις καθημερινά στο Συνεργείο με σπασμένες τις αναρτήσεις.
Δεν είναι τυχαίο που στις ΗΠΑ, που ζήσαμε κι εσύ κι εγώ για αρκετά χρονάκια, όλες αυτές οι αρμοδιότητες έχουν περιέλθει στην ανεξάρτητη Αρχή της ΕΡΑ (Environmental Protection Agency). Βλέπεις με τι φανατικούς έχεις να κάνεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: