googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Οι οδοντίατροι «καρφώνουν» Ηλιόπουλο για το «έτσι κι αλλιώς δεν μας ψηφίζουν, ας πληρώσουν» – «Θα το έχουμε υπόψη στην κάλπη»

 

#ΜΕ_ΤΟΝ_ΚΥΡΙΑΚΟ #Μητσοτάκης #εκλογές25_Ιουνίου #εκλογές2023 #Συριζα_τελος #νδ #ΝΔ_ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Αντιδράσεις πυροδότησαν οι δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνα Ηλιόπουλου σχετικά με τους οδοντιάτρους.

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις του Όθωνα Ηλιόπουλου περί τεράστιας φοροδιαφυγής στον Οδοντιατρικό κλάδο, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττική εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την «συλλήβδην στοχοποίηση των οδοντιάτρων», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα οι οδοντίατροι, τονίζουν πως οι συνάδελφοί τους «όπως και οι λοιποί επαγγελματίες υγείας, εκτελούν με υπευθυνότητα το έργο τους, συμβάλλουν στη προστασία της δημόσιας υγείας, προσφέρουν στην εθνική οικονομία, ανάλογα με τις δυνάμεις τους και δεν πρέπει να εργαλειοποιούνται στα πλαίσια των προεκλογικών αντιπαραθέσεων και δη με γνώμονα το εάν ψηφίζουν ή δεν ψηφίζουν το ένα ή το άλλο κόμμα. ¨Οποιαδήποτε μομφή κατά των οδοντιάτρων θα πρέπει να αποδεικνύεται, κατά περίπτωση, άλλιως, συνιστά συκοφαντία», υπογραμμίζουν.

https://www.newsit.gr/ellada/oi-odontiatroi-karfonoun-iliopoulo-gia-to-etsi-ki-allios-den-mas-psifizoun-as-plirosoun-tha-to-exoume-ypopsi-stin-kalpi/3802519/

Δεν υπάρχουν σχόλια: