googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Η Νέα Δημοκρατία Ενωμένη για τη μεγάλη νίκη!!!

 

#Δωδεκάνησα_στα_Ύψη #neadimokratia

Χθες μαζί με τον Antonis Giannikouris επισκεφθήκαμε πολλές δημοτικές  κοινότητες της Ρόδου, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και νίκης για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Πιο συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε το Παραδείσι, την Σορωνή, τις Φάνες, τα Καλαβάρδα, την Σάλακο, τ’ Απόλλωνα, τα Πλατάνια, την Ελεούσα, τη Διμυλιά και την Αρχίπολη. Μαζί μας ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου γιατρός Αντώνης Αρφαράς, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μηνάς Νικολάου, ο Κώστας Γλεντής, η Φωτεινή Αρφαρά, ο Ηλίας Ορφανός και πολλά ακόμα στελέχη της ΝΔ στη Ρόδο. Συναντήσαμε και συνομίλησαμε με  πολλές φίλες και πολλούς φίλους της Νέας Δημοκρατίας  για τους στόχους και τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας που αφορούν τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα! 

Δεν θα πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός εξαιτίας της νίκης των προηγούμενων εκλογών, αφού οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας και των νησιών μας. Έτσι, η προσέλευση στις κάλπες θα πρέπει να είναι μαζικότρερη ώστε η 26η Ιουνίου να ξημερώσει με αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα και με κυβέρνηση τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: