googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Μετά τη πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, η ομάδα βόλεΐ αγοριών του 2ου Γ.Ε.Λ. Κω αναχωρεί για να συμμετάσχει στη τελική φάση.....



Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, η ομάδα βόλεΐ του 2ου ΓΕΛ Κω "Οδυσσέας Ελύτης", αναχωρεί τη Κυριακή για να συμμετάσχει στη τελική φάση (που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Γέρακα), από τη Δευτέρα 26 Απριλίου έως την Πέμπτη 29 Απριλίου.
Γυμναστής του σχολείου και προπονητής της ομάδας είναι ο Πρόδρομος Κανενόπουλος.  Στην ομάδα μετέχουν οι  μαθητές:  Γαμβρέλλης, Βραχνάς, Ζαμάγιας, Θεοδώρου, Δημητρακιού, Αρβανιτάκης, Καλαϊζής, Ριτσιάρδης, Αθανασιάδης.

Οι 8 ομάδες που θα συμμετέχουν στην τελική φάση των πανελλήνιων σχολικών αγώνων πετοσφαίρισης αγοριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας - Κύπρου, είναι οι: 
3ο ΓΕΛ Π. Φαλήρου (1ος όμιλος), 
4ο ΓΕΛ Καλαμάτας (2ος όμιλος), 
ΓΕΛ Πρέβεζας (3ος όμιλος), 
3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης (4ος όμιλος), 
Ελληνικό Κολλέγιο (5ος όμιλος), 
Σχολή Μωραΐτη (6ος όμιλος), 
2ο ΓΕΛ Κω (7ος όμιλος), 
ΓΕΛ Πολεμιδίων Λεμεσού (Κύπρος).
Οι επτά ομάδες από την χώρα μας και η πρωταθλήτρια της Κύπρου, θα χωριστούν σε δύο ομίλους, με κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό γήπεδο «Το σπίτι του στίβου» στην Παιανία.
Η πρώτη ομάδα του Α’ Ομίλου, θα αντιμετωπίσει στον ένα ημιτελικό, τη δεύτερη του Β’ Ομίλου και η πρώτη του Β’ Ομίλου, στον άλλο ημιτελικό την 2η του Α’ Ομίλου, την Τετάρτη 28 Απριλίου.
Οι ηττημένες ομάδες των ημιτελικών, θα παίξουν στον μικρό τελικό την Πέμπτη 29 Απριλίου στις 08:30, ενώ οι νικήτριες στον μεγάλο τελικό την ίδια ημέρα στις 12:00.
Θα ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του 2ου ΓΕΛ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: