googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ντροπή.... Έκαναν κατάληψη στο ΙΚΑ

Οι γνωστοί επαναστάτες του ΠΑΜΕ (δηλαδή ΚΚΕ), έδειξαν την αγωνιστική τους διάθεση και έβαλαν βόμβα στα θεμέλια του καπιταλισμού(!!!), καταλαμβάνοντας το ΙΚΑ. Πρακτικά βέβαια το μόνο που πέτυχαν είναι ότι ταλαιπώρησαν τους φτωχούς εργαζόμενους που καταφεύγουν στις υπηρεσίες του ΙΚΑ.
Το χειρότερο όμως είναι ότι η απαράδεκτη κατάληψη δεν ήταν έμπνευση κάποιου τοπικού στελέχους του ΚΚΕ αλλά κεντρική οδηγία από τον Περισσό, καθώς ανάλογες ενέργειες έγιναν σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό δεν  είναι αντίσταση και επαναστατική πρακτική σύντροφοι του ΠΑΜΕ. Είναι μια ενέργεια που μόνο η λέξη ντροπή την χαρακτηρίζει και δυστυχώς μόνο στο διαλυμένο Ελληνικό κράτος οι αρχές παρακολουθούν αδιάφορες, χωρίς να επεμβαίνουν και να εξασφαλίζουν άμεσα το δικαίωμα στην εργασία και στη παροχή υπηρεσιών υγείας.
Ότι και αν κάνουν όμως  οι εμπνευστές τέτοιων ενεργειών δεν μπορούν να αλλάξουν τον  σταθερό Ευρωπαϊκό προσανατολισμό του Ελληνικού λαού, που δεν παρασύρεται  από τις λαϊκίστικες και εξωπραγματικές θέσεις τέτοιων σχηματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: