googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Κονταίνει τη ΝΔ και προσβάλλει τους Δωδεκανήσιους η διαγραφή Παυλίδη

Ντροπή και αγανάκτηση για τη διαγραφή Παυλίδη. Μια άδικη, αναιτιολόγητη  απόφαση που κονταίνει το κόμμα, δίνει χρόνο ζωής στον Γιωργάκη και προσβάλλει βάναυσα τους Δωδεκανήσιους.



        Αντί η ΝΔ να κάνει σημαία της το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημ/κών για τις άγονες γραμμές, ένα πόρισμα ύμνος στους χειρισμούς Παυλίδη, που καταρρίπτει πλήρως τις συκοφαντίες του περιβόητου δημάρχου Τήλου, και αντί να προβάλλει το απαλλακτικό πόρισμα της Βουλής έρχεται με την κατάπτυστη αυτή απόφαση της διαγραφής, να πληγώσει όχι μόνο τους Νεοδημοκράτες, αλλά όλους τους Δωδεκανησίους.
        Οι Δωδεκανήσιοι, όμως, που γνωρίζουν χρόνια τον κ. Παυλίδη, τον βουλευτή που ήταν και είναι δίπλα τους, που τον νιώθουν δικό τους άνθρωπο, τον έχουν τοποθετήσει πολύ ψηλά στην εκτίμησή τους και το δείχνουν με την εμπιστοσύνη τους σε κάθε εκλογή. Σήμερα αυτοί οι Δωδ/σιοι διερωτώνται: «Αυτή είναι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά;  Μήπως κάποιοι έχουν βάλει στόχο να ψαλιδίσουν τη ΝΔ και να τη μεταλλάξουν σε ΠΟΛΑΝ; Βάσει ποιου ηθικού κώδικα διαγράφεται ο Παυλίδης, χωρίς να έχει αποδειχθεί τίποτα σε βάρος του και είναι δίπλα στο κ. Σαμαρά ο γνωστός αποτυχημένος δημοσιοσχεσίτης που επισκέπτεται τα νησιά μας κατοικοεδρεύοντας στα γνωστά αυθαίρετα του κολλητού του εκδότη - ξενοδόχου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: