googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ζήτησαν να ληφθεί παράνομη απόφαση και ζητούν τα ρέστα

Ο λόγος για την "Ενότητα Εκπαιδευτικών", δηλαδή το παρακλάδι του δογματικού ΚΚΕ στο χώρο της εκπαίδευσης.. Ούτε λίγο, ούτε πολύ σε πρόσφατη  συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ ζήτησαν και πέτυχαν να ψηφιστεί μία ημέρα απεργίας (21 Απριλίου) επιπλέον της απεργίας που είχε κηρύξει η ΟΛΜΕ.
Μόνο που η Β' ΕΛΜΕ σαν πρωτοβάθμιο σωματείο δεν έχει δικαίωμα να προχωράει σε κήρυξη απεργίας. Όταν αυτή η παράνομη και αντικαταστατική ενέργεια έγινε αντιληπτή από τις άλλες παρατάξεις σε έκτακτη τηλεφωνική συνεδρίαση το ΔΣ απεφάσισε με ψήφους 5-2 να ανακληθεί η παράνομη απόφαση και οι καθηγητές να απεργήσουν σύμφωνα με την απόφαση της ΟΛΜΕ, μόνο την Πέμπτη 22 Απριλίου.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε την απαράδεκτη αντίδραση της "Ενότητας", που θεωρώντας ότι μόνο αυτή εκφράζει γνήσια τους εργαζόμενους εκπαιδευτικούς, επιτίθεται με τους γνωστούς μηδενιστικούς - απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και τη ξύλινη κομμουνιστική διάλεκτο στη ΔΑΚΕ και τις άλλες παρατάξεις.
Θεωρώ ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς περισσότερο με τους εργατοπατέρες συνδικαλιστές που χαϊδεύουν αυτιά για να προωθήσουν τους σχεδιασμούς του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: