googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ακύρωσαν το λάθος ερώτημα στα Μαθηματικά

Ύστερα από σχετική καταγγελία της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ακυρώνεται η λάθος ερώτηση στις επαναληπτικές εξετάσεις της Δ' τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου στα Μαθηματικά.
Το υπουργείο Παιδείας, «κατέβασε» από την ιστοσελίδα του το επίμαχο θέμα. Μένει τώρα να βρεθει ο τρόπος με τον οποίο θα διευθετηθεί το ζήτημα των 5 μονάδων που αντιστοιχούσαν στο θέμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο, οι μονάδες αυτές να ανακατανεμηθούν στα υπόλοιπα 4 υπο- ερωτήματα της Β5 ερώτησης στην οποία σημειώθηκε το λάθος.

http://www.zougla.gr

Δυστυχώς στις πιο δύσκολες ώρες της χώρας έχουμε την πλέον ανίκανη κυβέρνηση. Μόνη λύση οι εκλογές. ο Γιωργάκης δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Η Ελλάδα χρειάζεται μια αστική κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας. Η πολιτική ηγεσία της κεντροδεξιάς βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες επιλογές. Οφείλει να παραμερίσει τις προσωπικές διαφορές, να προχωρήσει σε "επιστράτευση" όλων των ικανών και συκοφαντημένων στελεχών που τα οργανωμένα συμφέροντα έχουν βάλει στο περιθώριο, και να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: