googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σηφουνάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε τραμπούκοι»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με βαρύτατες εκφράσεις εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Σηφουνάκης, με αφορμή τον προπηλακισμό που δέχθηκε στη Μυτιλήνη πριν από λίγες ημέρες.

Αναλυτικά, μιλώντας στην Ολομέλεια, ο κ. Σηφουνάκης είπε: «Την Παρασκευή βρέθηκα σε εκδήλωση στη Μυτιλήνη προσκεκλημένος ομιλητής, πάνω από 15 άτομα έστησαν καρτέρι και δεν περιορίστηκαν σε πολιτικά συνθήματα, αλλά ήταν ένα χυδαίο υβρεολόγιο... Δυστυχώς αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο και καλύπτονται από την Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του τραμπουκισμού».

Συμπλήρωσε μάλιστα, λέγοντας: «Χθες είπατε ότι το ΠΑΣΟΚ οργανώνει εκστρατεία κατασυκοφάντησης του κόμματός σας. Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι... Εμείς στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά δεν πτοούμαστε από τραμπουκισμούς, θα αντιμετωπίσουμε τραμπούκους συγκεκριμένου χώρου, όπως αντιμετωπίσαμε τραμπουκισμούς ακροδεξιών, της «ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ» πριν 40 χρόνια... τις ίδιες μεθόδους χρησιμοποίησαν και οι άνθρωποι του Χίτλερ... θα σας απαντήσουμε, όπως απαντήσαμε το 1989.  Το ΠΑΣΟΚ δεν υπέκυψε σε απειλές και ύβρεις του γκρουπούσκουλου όπως καταντήσατε αυτόν το χώρο».

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=129176
Επιτέλους ξύπνησαν εκεί στο ΠΑΣΟΚ και κατάλαβαν το ρόλο των παιδιών του Τσίπρα.
Βέβαια όταν έκαψαν την Αθήνα το 2008 και δολοφόνησαν 3 ανθρώπους μέσα στη τράπεζα δεν έβγαζαν κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: