googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

"Πολιτική πράξη, πραξικόπημα κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας και προδοσία ισάξια εκείνης του Ιουλίου του 1974 συνιστά η αποδοχή ρεύματος από τα κατεχόμενα

Η παροχή ρεύματος από τα κατεχόμενα ξεκίνησε τα μεσάνυκτα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Κύπρου (ΔΣΜ) Χρίστος Χριστοδουλίδης.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΕΥΡΩΚΟ το οποίο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι  η σύναψη της όποιας συμφωνίας με το ψευδοκράτος θα χρησιμοποιηθεί από την Άγκυρα για να αναγνώρισή του.
Στο δίλημμα "πρόσκαιρη ταλαιπωρία με αξιοπρέπεια" ή "διευκόλυνση με εξευτελισμό", η Κυβέρνηση Χριστόφια επέλεξε το δεύτερο και αποφάσισε να αγοράσει ρεύμα από το ψευδοκράτος, αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.
Η Κυβέρνηση Χριστόφια στέλνει εντός και εκτός Κύπρου το μήνυμα ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αδυνατεί να διαχειριστεί μιαν εθνική τραγωδία, που σημειωτέον προκλήθηκε από δική της εγκληματική αμέλεια, και καταφεύγει για βοήθεια στο κατοχικό ψευδοκράτος", αναφέρει.



"Πολιτική πράξη, πραξικόπημα κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας και προδοσία ισάξια εκείνης του Ιουλίου του 1974 συνιστά η αποδοχή ρεύματος από τα κατεχόμενα", αναφέρει το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι "προσφέρει επίσημη αναγνώριση στο παράνομο καθεστώς και νομιμοποίηση των διχοτομικών κατοχικών δεδομένων, και δημιουργούνται νέα τετελεσμένα συνδιαλλαγής δύο κρατών, τα οποία είναι η επιδίωξη των Τούρκων".
Διαβάστε περισσότερα: http://www.sigmalive.com/news/local/402355

Οι Κύπριοι ανακαλύπτουν τι σημαίνει κομμουνιστής στην εξουσία!!! Αν δε φύγει γρήγορα από τη προεδρία θα τα δώσει όλα. Το σχέδιο Ανάν, του οποίου ήταν υπέρμαχος θα επανέλθει σύντομα με νέο όνομα για να προλάβουν τον  Χριστόφια και τον Γιωργάκη  στα πόστα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: