googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Αλαζονική συμπεριφορά Χριστόφια

Και μέσα σ΄ όλα αυτά, βγαίνουν στο φως αλαζονικές και ανεύθυνες συμπεριφορές που σε γεμίζουν με συναισθήματα οργής… Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας είχε δώσει εντολή να μην καταστραφούν τα κοντέινερ με την πυρίτιδα.
Το πιο πάνω προκύπτει από πρακτικό σύσκεψης που έγινε τον Αύγουστο του 2009, επτά μήνες μετά την κατάσχεση του φορτίου, με θέμα: «Το μέλλον του φορτίου του πλοίου Monchegorsk». Σύμφωνα με το πρακτικό της σύσκεψης τόσο το υπουργείο Άμυνας όσο και η Εθνική Φρουρά έκρουσαν από ενωρίς τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούσαν την καταστροφή του φορτίου, όμως αυτό φυλάχθηκε «συμφώνως των οδηγιών του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Την ίδια ώρα, ο κ. Χριστόφιας, για να δικαιολογήσει την τραγωδία, είπε πως δεν υπήρχαν χρήματα για να κάνουν στέγαστρο ώστε να προφυλαχθούν τα κοντέινερ. Λεφτά για να αγοράσει ιδιωτικό αεροπλάνο, όμοιο μ΄ αυτό του Ομπάμα, είχε! Και δεν είναι μόνο αυτό… Τη Δευτέρα το βράδυ, την ώρα του συλλαλητηρίου έξω από το προεδρικό μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία και αναπαυόταν… Οι συγγενείς των 12 νεκρών και των τραυματιών που δεν έχουν πρόσωπο και μάτια πότε θα δικαιωθούν, πότε θα ησυχάσουν κ. Χριστόφια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: