googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Πρωθυπουργός Μεγαλοξενοδόχων αυθαιρετούχων βραχιολάκηδων.

Σε επικοινωνιακό Βατερλό εξελίχθηκε η φιέστα που είχε οργανώσει το σύστημα ΠΑΣΟΚ, για να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας στο λαό που υποφέρει. Ο επικεφαλής της ανίκανης και αναξιόπιστης κυβέρνησης, συνοδευόμενος από τον υπουργό - λομπίστα του γκολφ, σηματοδότησε ότι είναι Πρωθυπουργός των βραχιολάκηδων μεγαλοξενοδόχων. Αυτών που συνδέονται με τη ληστρική εκμετάλλευση των πόρων του νησιού μας και οδηγούν στον αφανισμό και την ανεργία τους μικρούς επαγγελματίες.
Με θράσος πρότεινε στους μικροεπαγγελματίες να "έρθουν σε συνεννόηση και να κάνουν διάλογο με τους μεγαλοξενοδόχους, για άμβλυνση του προβλήματος και από κοινού εξεύρεση λύσεων".
Άραγε είδε τους μαθητευόμενους αλλοδαπούς που τον εξυπηρέτησαν;
Έμαθε για την περίφημη ανταλλαγή και τις παρεκκλίσεις της μονάδας που επέλεξε να μείνει και να οργανώσει το πολιτικό του show;
Είδε τα χόρτα στους αρχαιολογικούς χώρους που τον ξεπερνάνε σε ύψος;
Είδε το χάλι του νοσοκομείου, χωρίς γιατρούς και ασθενοφόρα;
Έμαθε για το κλειστό Κέντρο Υγείας στην Αντιμάχεια;
Έζησε τη κατάντια του αεροδρομίου με τις ατελείωτες ουρές;
Πέρασε από το λιμάνι, να θαυμάσει την αίθουσα αναμονής και τις ατελείωτες ουρές αναμονής για Τουρκία;
 Έμαθε για την εγκατάλειψη του ΔΙΙΚ που λόγω έλλειψης κλιματισμού δεν επελέγη για τη σύσκεψη;
Απολογήθηκε για τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό των νησιωτών; Κουβέντα δεν είπε για τον φορολογικό καταιγισμό, αυτός που 2 χρόνια πριν κέρδισε τις εκλογές με σύνθημα "Λεφτά Υπάρχουν".
Ούτε μια λέξη αυτοκριτικής για την αδιέξοδη πολιτική του και τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του, που οδήγησαν τη χώρα σε οξύτατη κρίση δανεισμού.
Τελικά γιατί ήλθε στη Κω με τη κουστωδία του, χωρίς πρόγραμμα ξοδεύοντας τόνους καυσίμου για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος;
Την απάντηση την αφήνουμε σε σας.
Εμείς λέμε μόνο ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα εκλογές και κυβέρνηση με εθνική συνείδηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: