googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Επιτέλους το ΠΑΣΟΚ ανακαλύπτει την πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αίφνης εκεί στο ΠΑΣΟΚ ανακαλύπτουν την πολιτική αλητεία και το οργανωμένο σχέδιο υπονόμευσης του κοινοβουλευτισμού από τους αριστεριστές του Τσίπρα. Κάλιο αργά παρά ποτέ, λέει ο σοφός λαός. Εμείς απλά θα θυμίσουμε ότι αυτοί που έστησαν τα Δεκεμβριανά του 2008  και έκαψαν την Αθήνα, με την ανοχή της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν οι ίδιοι αλήτες. 
Αυτοί που έβγαιναν μέσα από τα μπλοκ των διάφορων συνιστωσών και κατέστρεψαν την Αθήνα, αυτοί που δολοφόνησαν με φριχτό τρόπο καίγοντας ζωντανούς 3 Έλληνες πολίτες είναι γνωστοί για την ιδεολογικοπολιτική τους τοποθέτηση.  Ίδια νοοτροπία και πολιτικοί συνεχιστές των συμμοριτών που επιχείρησαν να επιβάλουν τον κομμουνισμό  και βύθισαν την χώρα σε ένα καταστρεπτικό πόλεμο αμέσως μετά την κατάρρευση των Γερμανών. 
Σήμερα επιχειρούν τη μεγάλη ρεβάνς. Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να κατανοήσει την σκοπιμότητα τους  και τον σχεδιασμό που  βρίσκεται σε εξέλιξη, για να τον σταματήσει. Στις επόμενες εκλογές αυτοί οι αλήτες πρέπει να βρεθούν στο περιθώριο εκτός βουλής. Είναι στο χέρι μας. Αυτή τη φορά ας μη δείξουμε  ανοχή και συμπάθεια. 

Μετωπική σύγκρουση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ
Αφορμή τα περιστατικά προπηλακισμού κυβερνητικών στελεχών

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Καρχιμάκης κατήγγειλε ότι στελέχη και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούν σε επεισόδια κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για«Γκοτζαμάνηδες χωρίς τρίκυκλα». Μάλιστα, χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα «αρχιστράτηγο του μπάχαλου». Δεν έμεινε όμως μόνο στη γενικόλογη καταγγελία αλλά προχώρησε δίνοντας ονόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν παρευρεθεί σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=409519

Δεν υπάρχουν σχόλια: