googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο απόλυτος εξευτελισμός....Νέα Απάντηση Γραφείου Τύπου του Δήμου στον Δ. Γερασκλή με ντοκουμέντα!!!

Κατά την προσφιλή τους τακτική για ακόμα μία φορά οι κ. Κυρίτσης-Γερασκλής, κατασκευάζουν ειδήσεις ψεύδους και λάσπης με στόχο να πλήξουν την ηθική ακεραιότητα του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη.
Μετά το χθεσινό του δημόσιο ρεζιλίκι, ο κύριος Γερασκλής επανέρχεται με δήθεν ερωτήματα ως προς τα δεκαδικά ψηφία της «επίμαχης απόδειξης», ενώ γνωρίζει πολύ καλά τη διαδικασία από τον φίλο του πρώην πρόεδρο της σχεδόν πτωχευμένης ΚΕΑΣ κύριο Καλλούδη.
Και αντί να απευθύνεται στους δικούς του και να αναζητά τα 40 χιλιάρικα που, αποδεδειγμένα, έκαναν φτερά για το τραινάκι ή τα 30 χιλιάρικα των δήθεν ενισχύσεων άλλων δημοτικών επιχειρήσεων, ερωτά τη σημερινή διοίκηση της ΚΕΑΣ προσπαθώντας να σπιλώσει το Δήμαρχο, έναν από τους ελάχιστους ΚΑΘΑΡΟΥΣ πολιτικούς που διαθέτει αυτή τη στιγμή το νησί μας και η χώρα μας.
Δεν έχουμε απαίτηση από τα στελέχη της Δύναμης Αλλαγής να γνωρίζουν μαθηματικά, άλλωστε το απέδειξαν επί τετραετία βάζοντας μέσα όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου, γι’ αυτό θα αναλύσουμε τη διαδικασία σαν σε παιδιά 1ης Δημοτικού.
Διαβάστε περισσότερα:


δεν έχει όρια ο εξευτελισμός και η δημόσια διαπόμπευση των στελεχών της ΔΑ. Με εντολή Κυρίτση  ανεβάζουν ανυπόστατα θέματα,  υπογράφουν αστεία κείμενα και  γελοιοποιούνται καθημερινά. Ευτυχώς για όλους και το νησί μας, η αλήστου μνήμης δημαρχία Κυρίτση πέρασε ανεπιστρεπτί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: